Oglum hiçbir açıklama yapmayıp izin vermemiştir demek ne yahu? Bizi mi kopartiyorsun? Muhtemel en dayanıklı olan adama bir Luffy gibi h.haki salamaz, bir Vergo-Pica gibi 2 dk full koka (b.haki) yapamaz diyorsun. Cidden kim tinlar bu dediğini? Dediğinin aksi ortada. Mangaka aldığı yaraları saymış ayrıntılı olarak. Yüzlerce kilic, kurşun, top yarası diye üstüne magma adamdan yedikleri var.Ben zaten Lucci Luffy'den güçlü olur demiyorum. En yüksek ihtimal o da denk olur diyorum. Bugün Luffy ile kapışabilecek seviyede gelişmiş olabilir diyorum. Ama daha fazlası bana göre de mümkün değil. Şu an aşması gereken rakipler dediğin gibi Kaido felan. Öyle herhalde Kaido yapacağı savaş tarzında Lucci ile aynı durumda olur demiyorum. Kid'te zaten öyle. Bu adamlar en fazla denk savaşabilecek güçtedir bence. Çünkü Luffy'nin jenerasyondan gibi duruyorlar. Luffy bunlarla olan yarışta geri kalmaz zaten.
@Phoenix
Sen zorluyorsun İsmail. WB'nin fiziksel durumu izin vermemiştir haki salmasına. Çok yük bindirecektir ona h.haki salması o yüzden istese de salamamıştır. Bu bana hakisinin bitmiş olma ihtimalinden çok daha mantıklı gelen bir şey.
Ben sana olayları direk bu şekilde potansiyele bağlamamanı söylüyorum sen yine olayı potansiyele bağlıyorsun. Yani bugün Bellamy belki de 2 yıl önceki haline göre 30 kat gelişim gösterdi. Luffy'de 20 kat? Bu Bellamy'i daha mı potansiyelli yapıyor? Gelişim yönünden de zaten gayet açık önü Lucci'nin. İrade desen iradesi var. Sabo bile belki 2 yıl öncesinde şimdikini gücünden çok daha azına sahipti? Ya da belki de şimdiki gücü ile o zaman ki gücü arasında çok büyük fark yok. Yani gelişimleri üzerinden potansiyelini belirleyemezsin. Bir sürü örnek veririm sana bu şekilde. Olay bu kadar gelişmişse onun kadar potansiyeli vardıra getiriyorsun ama sandığın gibi düz mantık belli bir oran ile olmuyor bu işler.
Bellamy ezik. 1 olan adamin 30 olmasi baska 10 olan adamin 200 olmasi baska. Lucci ile Luffy esitti desek esit gelismeleri eicin esit sartlar gerekir. Potansiyel ve egitim. Ne boyle bir egitim aldigina inanirim ne de o kadar potansiyeli olduguna. 13 yaşında dahi savaşçı olan adamin 28 yaşında geldiği durum ortada zira. Gene Luffy'nin iki buçuk senede kattettigi asama da ortada.
@Yami
Tek yemedi ki. Her seferinde kalkmayı bildi. Ama bacağı kırılırsa işi biter ki bacaginornek olarak verdim, bacağını kiran kolunu, kaburgalarini da kırar. KKG çok ucuk bir saldiri. Lucci bu seviyenin adami degil.