@Alpamis
WB kullandi. Akainu'ya neyle vurdu?
H.haki ise salmaya yeltendi zaten. Salamamıştı sanırım. Neymis bedeni yoruyormus ahaha 500 tane yara ile dövüşe devam adama sen ne yorulmasindan bahsediyon la? Yarım kafa ile bile dövüşen adama sen ne haki yukunden bahsediyon?Ilahi Alpamis. Artık nasıl yuk biniyorsa 500 yaraya, magmaya dayanan adama koyuyor, kullanmasına mani oluyor
Bu ornek hakinin bittigine ornektir sadece. O yuzden adam full mod dovusup ezik denizcilerden bile korunma ihtimalini yok ediyor. Kendi kendini yakiyorsun
Hazırlık yapsa ne olur? Ne oldu tayfasini geç tek kaptanı gördüklerinde? Biri parça pincik diğeri lordum diyor
Ki biz burada Sabo'dan bahsediyoruz. Bu novalardan kaçı esittir buna? Ben soyleteyim Luffy ve bir ihtimal Kid. O novalar dediklerin de koramiral eder zaten ha Sabody'de. Drake misal denizcilerden ayrıldığında tuğamiral olan adam zaten. Law ve Kid Luffy ile ayrıldı. Ama bakıyorum Law'a Sabo ile kiyaslanabilir gelmiyor. Ki efso meyvesi var. Hele hele Apoo ve Hawkins'ten hiç umudum yok.
Yani bu adam doruki haki kastiysa novalar da kasti ama ben Sabo seviyesi dedigim su an tek Luffy'i görüyorum.