Adamın dediğinin nesi abartı?Magma kozo gitsin pasta mumu yaksın
Abatmayın hocam şu amiralleri.
Adamın dediğinin nesi abartı?Magma kozo gitsin pasta mumu yaksın
Op evresinde amiral leri alabilecek 3 5 kişi varken amiral leri abartmayin demek de ilginçMagma kozo gitsin pasta mumu yaksın
Nebileyim cehennemin diyer adı falan bana abartı geldi.Adamın dediğinin nesi abartı?
Şu Ryuusei Kazan'ı canlı yayında izleyen Sabondy halkı diyordu ya '' aynı dünyanın sonunu izlemek gibi '' diye ondan kullandım o lafı. Mübalağa.Nebileyim cehennemin diyer adı falan bana abartı geldi.
Ben onu savaşın geneline söylediklerini düşündüm. Yani Denizciler vs WB korsanlarının savaşı için kullanılmış bi söz. Ama tabi saka nın saldırısı içinde sölenmiş olabilir.Şu Ryuusei Kazan'ı canlı yayında izleyen Sabondy halkı diyordu ya '' aynı dünyanın sonunu izlemek gibi '' diye ondan kullandım o lafı. Mübalağa.
Şu senin işini görür herhalde hocam.LA şu op evrenin haritasını bir türlü kafamda oturtamıyorum :/
Sen anlamadın. Ben de dediklerine katılıyorum. Benim dediğim de değil. Ben diyorumki ilk blokladığı anda dof hasar almadı. Yere çarpınca hasar aldı. Kizarunun yere çarpınca hasar almamasının sebebi ise logia olması. Ayrıca kolu ile de blokladığı için de hasar almadı. Dof da kollarına hasar almadı. Yere çarpınca aldı.Aradaki fark basit, Kizaru rahatça saldırıyı karşılıyor ve kendini yere bırakıyor, Doffy ise karşılayamıyor ve fırlatılıyor.
Kizaru'nun fırlatılışı ile Doffy'nin fırlatılışı arasında dağlar kadar var, birisi zorlanmasından ötürü artık tutamıyor haliyle saldırının şiddeti ile hasar alıyor, diğeri ise zorlanmıyor ve çok rahat. Adam zaten logia olduğunu bildiğinden kendini yere bırakmaktan çekinmiyor, Kizaru'nun Marco'nun saldırısını zorlamasına gerek yoktu, zaten bu yüzden Kizaru tek eliyle bile Marco'nun saldırısını karşılıyorken, Doffy iki eliyle bile saldırıyı karşılayamıyor. Eğer ciddi bir saldırı veya karşılamakta zorlanacağı bir saldırı olsaydı Kizaru WB'nin deprem saldırısını durdurduğu gibi çift el kullanırdı, tek değil.
+1Yalnız çok güzel olur böyle birşey düşünmüşse E.oda.
Sakazuki'nin tek ideali denizci itibarı ve korsanların sonu.Ama WG'in pisliklerini göremiyor.(en azından şimdilik)
Kuzan ise farklı olarak WG'nin pisliklerini görebilen biri.
Kuzan ve Sakazuki'e büyük oynayacak gibi E.Oda.