Her Mink savaşçı doğar diye mangada boşuna geçmedi. Bu Denizde ilerlemeyen güçlü olamaz da denildi. Şansa bak ki koca bir ırktan Luffy'lerin gemiye Carrot biniyor. İlerlemeyi seçen tek kişi o. Tavşan zayıf olayına katılamayacağım, örneğin novelde falan tilkiden güçlü tavşan vardı.Carrot'u abarttığını düşünüyordum ve yanılmamışım
İnu-Neko ikilisini geçtim sadece İnu ya da sadece Neko bile Jinbei'yi yenebilir bence. Carrot'un yeni başladığı doğru ancak bu biraz da potansiyelle alakalı. Carrot neticede bir tavşan. Bir tavşan ne kadar güçlü olabilir ki ? Yani bir kaplan olarak, bir köpek olarak, bir leopar minki olarak doğmak var bir de tavşan olarak doğmak var Yani biraz da hangi türde doğduğun gücünü etkiliyor.
Bence Carrot tayfaya gelse Luffy'yi saymadığım halde bile Franky'den sonra gelecek bir savaş gücü olur. Yani 5. kişi. Sanji dediğin adamın geleceği amiral, sen gittin tavşanın tekini amiral seviyesi biriyle kapışabilecek noktaya çıkardın ? Üstelik tavşan olduğu yetmezmiş gibi bir de kız. Bu seride Mom'dan sonra gelen en güçlü kız Tsuru herhalde. Ordan hesap et bence tekrar
Neko zaten bu algıyı kırıyor, bir kedi olarak Minklerin başında, bir timsah, leopar değil.
Coby gibi birinin amiral olma yolunda ilerlediği bir seri bu.:/ Daha Alvida'ya karşı çıkamamış bir velet, Op'nin yarısı belki bundan iradeli ama o ilerliyor. Balık adamlar insanlardan 10 kat güçlü ama bu sadece alt tabaka için söylenmiş bir söz.
Kadınların öne çıkmadığı doğru ama ama genellemede bu böyle, Carrot o genellemenin dışına çıkıyor, çünkü tayfanın yanında.
Hepsini geçtim, Zoro'nun bırakın bende dediği durumdan sıyrılıyor üstüne atak yapıyor. Bunun Fuji vs Zoro'dan ne farkı var? Geminin diğer ucundan Luffy'ye saldırıp yere yıkıyor. Sanji hariç bunu yapacak kudrette biri yok.
Seri sonu Fuji'ye yakın seviyeye gelir diyorum. İyi bir gözcü refleksleri sağlam, k. hakisi var bence. B. Haki de vardır diye tahmin ediyorum. Hayvan olması Choppi gibi maskottan görmenizi sağlıyor ama öyle değil.
Minkler H. Haki açamaz mı, misal ona kadar yolu var. Hep tipi yüzünden sanırm.
Usopp'u düşün nereden nereye ilerledi, o korkak haliyle.