Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

:)

Gücünü konuşmuyoruz ki. Karakterindeki değişimleri konuşuyoruz. Hem neyini kıskanacam Luffy'nin ? Zoro'da da var kral haki :a:
Hiç bir değişimde yok karaterinde biz de takip ediyoruz heralde sadece biraz daha ciddiyet var 2Y sonrası o da gerekliydi.
Yeni dünyaya giriyosun dalga geçerek giremezsin birazda olsa Kaptan ağırlığını koyman gerekli.

Zoroda da mı var biz mi kaçırdık ya o bölümleri ? :S
Atsana sayfa bizde görelim nerede kullandı :D

Arkadaşım adamlar ne desin yani 3'ünün arasına girdi hepsinin korktuğunu ve terlediğini gördük ve biri biat etmiş diğeri dayak yiyip sindirilmiş. Yani taraf değiştirme konusu da olabilir ama sonuç olarak Kaido yenmiş.

Sana göre nasıl olmuştur peki?
Hiçbiri korkmadı. Shanks'ın indirmeyi düşünen adamlar başka Yonkou'dan mı korkar? Az mantık. Vee o sahneden sonra ne olduğu belli değil.

Ben diyorum ki bilmediğin şey hakkında öyleymiş gibi yorum yapma. Bu kadar.

Ne varmış karakterinde ki değişim olarak? Her zaman ki Luffy. Çiziminde sadece farklılık var.
Eski Luffy farklıydı, Raleigh ile takıldıktan sonra bir haller olmuş. Nerede Nami'ye şapkayı takan, Noland gibi adam gibi adamı en içten anlayan Luffy'nin huyu suyu çok değişti. Şimdi kafasına göre dağıtıyor tayfasını.

Eski Luffy farklıydı, Raleigh ile takıldıktan sonra bir haller olmuş. Nerede Nami'ye şapkayı takan, Noland gibi adam gibi adamı en içten anlayan Luffy'nin huyu suyu çok değişti. Şimdi kafasına göre dağıtıyor tayfasını.
Az çok yine doğru düzgün yorum atıyordun yine başladın boş yorumlara :/
Hiç bir fark yok aynı Luffy.
Sadece 1 tık daha ciddi.
Bu bu kadar ağır gelmesin size ciddiyet lazım biraz.

Hiç bir değişimde yok karaterinde biz de takip ediyoruz heralde sadece biraz daha ciddiyet var 2Y sonrası o da gerekliydi.
Yeni dünyaya giriyosun dalga geçerek giremezsin birazda olsa Kaptan ağırlığını koyman gerekli.

Zoroda da mı var biz mi kaçırdık ya o bölümleri ? :S
Atsana sayfa bizde görelim nerede kullandı :D
Ciddiyet mi gelmiş :hhh:

Önceki Luffy nerde nasıl davranması gerektiğini iyi bilirdi. Yeri geldi mi kaynatır, yeri geldi mi lafını koyar geçerdi. O şaklabanlık ve aptallığının altında ağır bir tarafı, felsedi bir yönü vardı. Eski bölümlere bakınca sevesim geliyor adamı.

Şimdiki Luffy ise ota poka aldırmayan, onu-bunu kurtaracam, korsanlar kralı ben olacam, wuuuooooaaa diye mal mal ortalarda bağıran bir kene yavrusuna benziyor :D

Punk Hazard'da kullandı. Hem de bir değil, iki değil taaaaaaaaaaammmmmmmm iki kere :D

kör topal

Hiçbiri korkmadı. Shanks'ın indirmeyi düşünen adamlar başka Yonkou'dan mı korkar? Az mantık. Vee o sahneden sonra ne olduğu belli değil.

Ben diyorum ki bilmediğin şey hakkında öyleymiş gibi yorum yapma. Bu kadar.
Bildiğim ve gördüğüm şey hakkında yorum yapıyorum. Adamlar Shanks'ın gücünü nereden bilsinler? Cahil cesareti işte. Hawkins'in tahminlerinden ve ihtimallerinden yola çıkarak indirmeyi düşünüyorlardır. O sahneden sonra ne olduğunu biliyoruz. Biri ağzı burnu yer değiştirmiş hapiste uslu uslu oturuyor. Diğeri Kaido samaa diyerek biat ediyor. Kısaca Kaido yenmiş öyle yada böyle.

Önceki mesajımda ne düşünüyorsun demiştim?

Ben bir farklılık göremiyorum. Tayfasını oraya buraya dağıtan değil. Eskiden de yine tayfa bu şekilde olmuştu. Nami bırakıp gitmişti. Usopp , Robin. Bir çok defa tayfa böyle şeyler yaşadı. Ayrılmak zorunda kaldıkları zamanlar oldu. Kişilik olarak eskisinden hiçbir farkı yok Luffy'nin.

Görmüyorsan senin sorunun, ben ne yapayım.:gamyon:

Zoro'da çok değişti mesela, sen onuda görmemişsindir.:D
Siz 5 gözle takip ediyosunuz heralde bizim görmediklerimi görüyosunuz.
Ciddiyet mi gelmiş :hhh:

Önceki Luffy nerde nasıl davranması gerektiğini iyi bilirdi. Yeri geldi mi kaynatır, yeri geldi mi lafını koyar geçerdi. O şaklabanlık ve aptallığının altında ağır bir tarafı, felsedi bir yönü vardı. Eski bölümlere bakınca sevesim geliyor adamı.

Şimdiki Luffy ise ota poka aldırmayan, onu-bunu kurtaracam, korsanlar kralı ben olacam, wuuuooooaaa diye mal mal ortalarda bağıran bir kene yavrusuna benziyor :D

Punk Hazard'da kullandı. Hem de bir değil, iki değil taaaaaaaaaaammmmmmmm iki kere :D
2Y sonrası daha ciddi tabi bunu görmediyseniz bir şey demeye gerek yok zaten.
2Y öncesi Zoro ve Sanji'nin kafasına göre iş yapıyorlardı şimdi Luffy'e soruyorlar en azından.
Yani az çok da olsa Kaptan ağırlığı gelmiş ne kadar bir şeyler söyleseniz de bu böyle.

Senin rüyalarına serinin gizli sayfaları geliyor heralde bizim göremediğimiz sayfaları görüyorsun :D
Zoro 2 defa H.Haki kullanmış he :D :hhh:

kör topal

Az çok yine doğru düzgün yorum atıyordun yine başladın boş yorumlara :/
Hiç bir fark yok aynı Luffy.
Sadece 1 tık daha ciddi.
Bu bu kadar ağır gelmesin size ciddiyet lazım biraz.
Eski kafasına göre davranan Luffy gitmiş, ''kahraman'' Luffy gelmiş. Nasıl bir ciddiyet anlayışı bu? Önüne çıkan adadan prenses kurtarıyor. Kahraman olmak istemeyen adam şu anda Dressrosa'nın kahramanı olarak anılıyor.

2Y sonrası daha ciddi tabi bunu görmediyseniz bir şey demeye gerek yok zaten.
2Y öncesi Zoro ve Sanji'nin kafasına göre iş yapıyorlardı şimdi Luffy'e soruyorlar en azından.
Yani az çok da olsa Kaptan ağırlığı gelmiş ne kadar bir şeyler söyleseniz de bu böyle.

Senin rüyalarına serinin gizli sayfaları geliyor heralde bizim göremediğimiz sayfaları görüyorsun :D
Sen seriyi 5.hissinle mi takip ediyorsun? Nerede ciddiyet adam benim ailevi meselem diyip haber vermeden gitti nerede sordu yoksa ben mi görmedim? Zoro da zaten haber vermeden gittiği için kızıyordu Sanji'ye. Görmek istediğinizi görüp istemediğinizi görmeyip unutuyorsunuz.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık