Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Tiç'te de kitap vardı. Kesin BB'nin ailesiyle beraber bulmuşlardır. Tiç karanlık meyvesini çok sevmiştir ama buna vermemişlerdir. O da,

@Millennium Wizard 'ın dediği gibi olur. Sanji'nin ailesi şeytan meyvelerini bulan aile çıkar. Sanji'nin kitabı okumasını da buna bağlar Oda.
Bulma işi biraz ters gibi geliyor. Eğer öyle olursa aile'de müthiş meyveler görmemiz gerekir.
Şeytan meyvesi başka yerlerde ortaya çıkıyor bir de Smıle var.
Başka şeyler çıkacakmış gibi hissediyorum.
Tiç'te de kitap vardı. Kesin BB'nin ailesiyle beraber bulmuşlardır. Tiç karanlık meyvesini çok sevmiştir ama buna vermemişlerdir. O da,
Bu adamı sevmiyorum ama küçüklüğü en acıklı karakterlerden biri olacakmış gibi hissediyorum.
Marshall ailesi ile Vinsmoke ailesini de dost yaptın, sağ helal olsun. :)

Kusura bakmayın ama Kid-Apo-Hawkins ve tüm tayfaları Kaido'ya yenildi diyenler banlanmalı artık. :/

Bilgimiz olmadığı konuda nasıl bu kadar kesin konuşuluyor uzun zamandır onu anlamıyorum.

Gidin biraz Skype arcını izleyin, Noland gibi adam var mı be. Birde Luffy-Nami-Zoro sevgim arttı, Luffy çanı çalacağım diye kastı da kastı, Nami ve Zoro'nun ise inancı tamdı. Usopp yine gereksiz gereksiz konuştu. Robin sinsi sinsi konuşuyor zaten.

Önceden Luffy kral adammış.

Gidin biraz Skype arcını izleyin, Noland gibi adam var mı be. Birde Luffy-Nami-Zoro sevgim arttı, Luffy çanı çalacağım diye kastı da kastı, Nami ve Zoro'nun ise inancı tamdı. Usopp yine gereksiz gereksiz konuştu. Robin sinsi sinsi konuşuyor zaten.

Luffy kral adammış.
Her zaman öyle.

Bulma işi biraz ters gibi geliyor. Eğer öyle olursa aile'de müthiş meyveler görmemiz gerekir.
Şeytan meyvesi başka yerlerde ortaya çıkıyor bir de Smıle var.
Başka şeyler çıkacakmış gibi hissediyorum.
Ben de büyük hissediyorum :D

Önceden Luffy kral adammış.
Kesinlikle. Sonradan çok bozdu :(

kör topal

Kusura bakmayın ama Kid-Apo-Hawkins ve tüm tayfaları Kaido'ya yenildi diyenler banlanmalı artık. :/

Bilgimiz olmadığı konuda nasıl bu kadar kesin konuşuluyor uzun zamandır onu anlamıyorum.
Arkadaşım adamlar ne desin yani 3'ünün arasına girdi hepsinin korktuğunu ve terlediğini gördük ve biri biat etmiş diğeri dayak yiyip sindirilmiş. Yani taraf değiştirme konusu da olabilir ama sonuç olarak Kaido yenmiş.

Sana göre nasıl olmuştur peki?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık