Ben öyle abartmayı seven biri değilim. Sezar'ın hakkı Sezar'a. Luffy kral hakide daha iyi olur. Zoro'nun b.hakide daha iyi olacağı gibi. Herkesin becerisi başkaZoro'nun h.hakisi de Luffy'den iyi olur kesin.
Vah canım sonra Luffy'nin gücü meğerse ona yetecek kadar çıkar. Ama Big Mom küçümsediği için gücü de küçülür.Mom luffyi yemeye kalkar ama çiğneyemez lastiği.Luffy ağzındayken arka arkaya saldırılarda bulunur.Mom azminden etkilenir.Sonra luffye ciddi bir teknikle saldırıp mağlup eder onu kurban etmeye değer bulur ve o zamana dek hapseder.Ta ki yardım alıp kurtulana kadar.Bu senaryo en az 2 -3 kez tekrar eder.Mom imkanı varken direk öldürmez.
Sanji ne zaman Zoro dediki?Fillerde oluyor o genelde.Bu zoro davarının sanjiyi hiç ismiyle çağırdığı görüldü mü?Sanji bazen zoro falan diyordu ama zoronun hiç sanji dediğini hatırlamıyorum.Var mı öyle bir sahne acaba?
Oda bir sbsde bunun cevabını vermişti galiba.Bu zoro davarının sanjiyi hiç ismiyle çağırdığı görüldü mü?Sanji bazen zoro falan diyordu ama zoronun hiç sanji dediğini hatırlamıyorum.Var mı öyle bir sahne acaba?
Yetecek kadar çıkmaz luffy aniden seviye atlar alabasta sonu gibi.Diğerleride iş yapar law gibi öyle indirirler.Söylediklerimde yanlış birşey yok gücünün yetmediği rakiplere böyle kurgu yapıyor mangaka.Ha yenilince mom balon yonkoymuş denir orası ayrı o fix zaten. :/Vah canım sonra Luffy'nin gücü meğerse ona yetecek kadar çıkar. Ama Big Mom küçümsediği için gücü de küçülür.![]()
Sabondy zamanı dediğini hatırlıyorum yürümeye çıkıyordu zoro usoppla sanji zoro kun diyordu dalga geçer tavırla.Tabi filler de olabilir dediğin gibi.Filler da bile zoronun sanji dediğini duymuşluğum yok garip geldi.Sanji yine adam gibi söylüyor bir kaç yerde adını ama zoro insan değil ki isimle çağırsın sanji reyisi.Sanji ne zaman Zoro dediki?Fillerde oluyor o genelde.
Nereden bulurum acaba merak ettim bir olayı var mıymış.Oda bir sbsde bunun cevabını vermişti galiba.
Zoro has called Sanji -Sabondy zamanı dediğini hatırlıyorum yürümeye çıkıyordu zoro usoppla sanji zoro kun diyordu dalga geçer tavırla.Tabi filler de olabilir dediğin gibi.Filler da bile zoronun sanji dediğini duymuşluğum yok garip geldi.Sanji yine adam gibi söylüyor bir kaç yerde adını ama zoro insan değil ki isimle çağırsın sanji reyisi.
Nereden bulurum acaba merak ettim bir olayı var mıymış.