Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Ama darbenin nereden geleceğini bilmiyorsan mecburen tüm beden yapacaksın ki ölümcül darbe almayasın.
Eğer yaydığında hakinin gücü düşüyorsa hakili birine pek avantajın kalmıyor :S Ayrıca Law'ın G4 halindeki Luffy için fazla haki kullanıyor demesi de boşa çıkıyor.

Eğer yaydığında hakinin gücü düşüyorsa hakili birine pek avantajın kalmıyor :S Ayrıca Law'ın G4 halindeki Luffy için fazla haki kullanıyor demesi de boşa çıkıyor.
Haki sınırsızdır demedim ki sadece tüm hakiyi bir yerde toplamak daha sağlamdır diyorum. Full hakiyi zaten yanılmıyorsam 2 kere gördük. Eğer saldırının nereden geleceğini göremiyorsalar full haki kullanıyorlardır. Full bedende güç düşüşü oluyordur eğer olmasaydı dövüşlerde daha sık görürdük. Dof gibi bir adam neden yapmasın full beden?

Haki sınırsızdır demedim ki sadece tüm hakiyi bir yerde toplamak daha sağlamdır diyorum. Full hakiyi zaten yanılmıyorsam 2 kere gördük. Eğer saldırının nereden geleceğini göremiyorsalar full haki kullanıyorlardır. Full bedende güç düşüşü oluyordur eğer olmasaydı dövüşlerde daha sık görürdük. Dof gibi bir adam neden yapmasın full beden?
Sınırsız demediğini biliyorum :S Full beden yapan iki karakter de hakisinin güçlü olduğunu düşünerek daldı. Doflamingo full beden yapmıyor çünkü darbe alacağı yeri savunmayı önceden becerebiliyor ve haki sınırsız olmadığı için gereksiz harcamıyor. Luffy de isteseydi fullerdi fakat zaten kol ve bacakları kaplı olduğundan tasarruf için kalanı bırakıyor, gerektiğinde savunma amaçlı yayıyor. Yoksa yaydıkça gücüdüşecekse ne gereği var kol ve bacaklarına aynı anda yapmasının? Sadece vuracağı ele yaparak daha büyük etki bırakmaya çalışırdı. Neyse, bi gün yaymanın gücü düşürdüğü belirtilirse eyvallah deriz.

Ben genelde karakterin gücünün yanında kişiliğini de ön planda tutarım , dediğim tabiki latife , Fujitora diğer amiraller gibi değil , daha uysal ve gücünü geri planda tutan biri.
Fujitora'nın bu halleri onun gücünden ziyade karakterine yorumlanmalı.Kişilik çok önemlidir bu seride.
Bu yüzden derim Fujitora amiral olacak biri değil.
Amiralleri sevdiğini bildiğim için dedim ne diyor şaşırdı mı ne yaptı ? :) Kişilik konusunda diğer amirallerin profiline uymuyor haklısın. O yüzden de bazı arkadaşlar atıp tutuyor. Aynı yorumu yapanalr gücünü göstermeyen her karakter için aynı şeyi söylüyor maalesef ki. Bir kişi gücünü göstermiyorsa sırası gelmediği içindir. Bunu şimdiye kadar anlamış olmalılardı :(

Luffy Fuji'yi alır diyen düşünmeden konuşuyordur derim. Mingo'yu iki kişi alan adamlardan biri tek başına Mingo'dan daha güçlü olan Fujitora'yı mı alacak ? Gerçekçi olun biraz.

@Gods44

Adam sırf konumum sebebiyle dövüşüyorum diyor. Ciddi manada zarar vermek istese kaçmalarına izin vermeden tüm molozları yığardı gemilerin üstüne.

Haki olayı daha detaylı açıklanacaktır, ama tahminimce bu işi akıllıca kullanmak gerek, çünkü sınırsız Haki olmadığı konusunda bir kesinlik var. Luffy'nin Haki'si bittiğini gördük, Law'da bundan bahsetmişti. Yani tam vücut Haki kullanmakta mantıklı değil, tek bir noktada birleştirmek, kolda veya bacakta daha mantıklı.

Ondan sonra daha önce Haki kullanmayan ama kullandığından şüphe etmediğimiz karakterler var, mesela Teach, bu adam dövüşürken Haki kullanmıyor ve son kozu olarak Haki saklıyor olabilir, yani mesela Luffy, vururken, Ace vururken kullanmıyor son ana kadar biriktirip, bir anda ortaya çıkarıp dövüşü kazanmayı planlıyor olabilir. İleride daha detaylı anlatılacaktır zaten, özellikle Shanks ve Teach'e gelince, veya Luffy'nin eğitimlerine dair geri dönüşler gördükçe.

Haki olayı daha detaylı açıklanacaktır, ama tahminimce bu işi akıllıca kullanmak gerek, çünkü sınırsız Haki olmadığı konusunda bir kesinlik var. Luffy'nin Haki'si bittiğini gördük, Law'da bundan bahsetmişti. Yani tam vücut Haki kullanmakta mantıklı değil, tek bir noktada birleştirmek, kolda veya bacakta daha mantıklı.

Ondan sonra daha önce Haki kullanmayan ama kullandığından şüphe etmediğimiz karakterler var, mesela Teach, bu adam dövüşürken Haki kullanmıyor ve son kozu olarak Haki saklıyor olabilir, yani mesela Luffy, vururken, Ace vururken kullanmıyor son ana kadar biriktirip, bir anda ortaya çıkarıp dövüşü kazanmayı planlıyor olabilir. İleride daha detaylı anlatılacaktır zaten, özellikle Shanks ve Teach'e gelince, veya Luffy'nin eğitimlerine dair geri dönüşler gördükçe.
Teach kullanıyor en azından b.haki.

Tamam meyveyle çektin adamı meyvesini de iptal ettin ama boyun kıracak yumruğu nasıl atıyorsun öyle.Hatırladığım kadarıyla Ace'i de baya bir uçuruyordu sıradan yumruğu.

Garp gibi geçiriyor neredeyse.Bunun haki olmadan pek mümkün olduğunu sanmıyorum.

Teach kullanıyor en azından b.haki.

Tamam meyveyle çektin adamı meyvesini de iptal ettin ama boyun kıracak yumruğu nasıl atıyorsun öyle.Hatırladığım kadarıyla Ace'i de baya bir uçuruyordu sıradan yumruğu.

Garp gibi geçiriyor neredeyse.Bunun haki olmadan pek mümkün olduğunu sanmıyorum.
Teach'in kullandığı kesin zaten. Meyvesizken bile tümen komutanı olacak seviyedeydi. Kaldı ki hakisiz adamın Luffy'ye "Hakin gelişmiş" demesi de saçma olurdu.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 29)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık