Ace 573. bölümde akainu tarafından göğsü deliniyor.
Benim attığım Bonney bölümü 581.bölümden
563. Bölüm WB'yi Squardo deliyor. Sana baba dedik sen bizi sattın Ace için falan diyor. Tüm bunları den den Mushi ile Booney ve diğerleri tarafından görülüyor. WB yaralı, halk WB'ye demek adamlarını sattın pis ihtiyar diyor. O esnada Sengoku Kuzan'a emri veriyor ve Kuzan den den Mushi yayınını kesiyor.
564. bölümde WB denizciler saldırıyor. Dağıtıyor ortalığı falan ama Denizciler duvarları kaldırıp Saka'nın Ryusei Kazan'ı ile korsanları yok etmeye başlıyor ve bütün bunları orada olanlar dışında kimse bilmiyor.
Ancak Booney benim attığım sahnede 565. bölümde 563'ün devamı olarak görünüyor. Yayın neden kesildi deniyor, WB denizcilerler anlaşmış deniyor. Burada hüngür hüngür ağlıyor Booney. Bir ihtimal Booney ve diğer korsanlar Denizcilerin gizli bir hamlesi olduğunu anlıyorlar. Bunu Apo söylüyor "belli değil mi denizcilerin bizim görmemizi istemedikleri bir şey var." Burada kastedilen şey 564'teki duvarların kaldırılması. Yani WB hem itibarını hem de savaşını kaybedeceği düşüncesi hakim.
Aradaki bölümler görüntü aktarılmıyor ama 573. bölümde den den Mushi geri dönüyor ve 574. bölüm Ace ölüyor. Booney gösterilmiyor buralarda. 576. bölüm WB ölüyor. Raysan bile ağlıyor. Daha sonra 581. bölüm senin attığın sahne'de Booney diğerleri gibi denize açılıyor. Urouge, Kid, Booney Teach'i anıyor. Odak noktanın o olduğunu belirtiyorlar.
Yani demeye çalıştığım Booney ve Ace'nin arasında ilişki var denmesinin tek sebebi Booney kadın, Ace erkek. Booney'in aşırı tepki verdiği olay tamamıyla WB'den sonra verilmiş kareler. Ace ile ilgili sahnelerde Booney gösterilmedi. En son senin attığın diğer sahnede ise öteki süpernovalarla birlikte göründü ancak sırf kadın olduğu için böyle bir yakıştırma yapılıyor.
Artık kim yaptıysa biri zamanınında bu yakıştırmayı yapmış sonra Booney ile Ace masalı aldı başını yürüdü. Yoksa manga dayanağı göremiyorum ben. NamiXZoro daha inanadırıcı