Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Elbette o oluyor hatta 20 saniye bile ayakta kalsa o olur.Son ayakta kalan kazanır dövüşte böyledir.Luffy hareket edemez hale geldiği an vs bitmiştir araya başkaları girip Luffy'i hareket edebileceği kadar gücünü toplayacak zamanı yaratıyorlar.
Dövüşün galibini tartışmak anlamsız bana göre.
Luffy'nin o geçirdiği zaman kadar hareketsiz kalırsa biri o dövüşü kaybetmiştir çünkü eğer bu şekilde bakmayacaksak kimse dövüş kaybetmiyor
Dövüş başından beri tek taraflı olmadı ki. Aslında kazananı kazanmayanı geçtim. Benim açımdan Luffy Dof'tan daha güçlü bir karakter. Onu gördüm diyelim. Ama o dövüşte Luffy'nin o duruma düşmesi bile üstüne başkalarının sorumluluğunu aldığı için oluyor.

@Mr. Crocodile ağır dövüş cahilliği yapıyorsun :artiz: Rakibini vurman yada rakibinden dayak yemen yada rakibinin saldırılarından kaçman bişeyi değiştirmez dövüşte önemli olan o hareket edemez hale geline senin ne halde olduğundur.
Bir boksör belki tek yumruk atar rakibine ama bunu onu uygun pozisyona getirdikten sonra atar ve kazanır yada atmaz rakibinin yorulup kendi kendini bitirmesinide izleyebilir.
Luffy'i o duruma getiren Dof ile olan dövüşüdür darbe alıp almaması önemli değildir.
Not:O halde yakalayamamasının sebebi Luffy olsaydı haklı olurdun ama adamlar kaçırdı.
Dediğin gibi dövüşün bitisi bu halde oluyor. Luffy ayaktayken Dof sağa sola uçuyordu. Luffy bitkin düşünce dof ayağa kalktı ve dövüş böyle bitti. Her şeyin sonunu getirmek gelir en sonda kim ayakta kalırsa galip o olur senin demen şöyle bir şey.

Senin lafın şöyle birşey Ring'de iki boksör var biri sürekli dövüyor. Fakat daha sonra bir yumruk yeyip yere düşüyor. Hakem sayıyor ve yeniden ayağa kalkıp rakibini nakavt ediyor.
Senin için o adam yere düştüğü zaman yenilmiş miydi yoksa ayağa kalkıp nakavt mı etmişti bakış açına bırakıyorum artık.
Bu da yeterli şimdilik. Ama günün birinde Luffy bu güçle kaçarsa korkaktır yazmanı tekrar istiyiciğim.

Eğer Luffy tayfasıyla beraber yenecekleri birinden kaçarsa bende Luffy korkaktır yazacağım bunu hatırlat.

Dediğin gibi dövüşün bitisi bu halde oluyor. Luffy ayaktayken Dof sağa sola uçuyordu. Luffy bitkin düşünce dof ayağa kalktı ve dövüş böyle bitti. Her şeyin onunu getirmek gelir en sonda kim ayakta kalırsa galip o olur senin demen şöyle bir şey.

Senin lafın şöyle birşey Ring'de iki boksör var biri sürekli dövüyor. Fakat daha sonra bir yumruk yeyip yere düşüyor. Hakem sayıyor ve yeniden ayağa kalkıp rakibini nakavt ediyor.
Senin için o adam yere düştüğü zaman yenilmiş miydi yoksa ayağa kalkıp nakavt mı etmişti bakış açına bırakıyorum artık.

Eğer Luffy tayfasıyla beraber yenecekleri birinden kaçarsa bende Luffy korkaktır yazacağım bunu hatırlat.
O ringe dışarıdan birileri atlarsa vs biter.

@Mr. Crocodile hakem saymıyor seyirciler maça girip bir dövüşcüyü diğerinden ayırıyor ve bir dövüşcü için haksız zaman kazandırıyorlar hemde o dövüşcünün en kötü anında.
Düşün Luffy G4'e geçti ama birileri Luffy'nin Dof'a ulaşmasını engelledi ? Ne anlatacaksın bana?
Dof dövüşü bitirdi bir kere kazandı ve o attığım sayfada kazanmış olduğu gerçeği var ama kabul etmek istemeyen etmez.
Not:Eğer o yardımlarıda Luffy'nin gücü olarak görüyorsan bile haklı değilsin çünkü Luffy yatarken Dof ayakta :D

@Alpamis daha güçlü olduğuna inanabilirsin ama ben attığım sayfa için konuşuyorum o sayfa Luffy ve Law'ın Dof ile olan dövüşünü kaybettiğini gösteriyor.

Not:Son attığın yoruma göre Tüm ada vs Dof olmuş :D

@Mr. Crocodile hakem saymıyor seyirciler maça girip bir dövüşcüyü diğerinden ayırıyor ve bir dövüşcü için haksız zaman kazandırıyorlar hemde o dövüşcünün en kötü anında.
Düşün Luffy G4'e geçti ama birileri Luffy'nin Dof'a ulaşmasını engelledi ? Ne anlatacaksın bana?
Dof dövüşü bitirdi bir kere kazandı ve o attığım sayfada kazanmış olduğu gerçeği var ama kabul etmek istemeyen etmez.

@Alpamis daha güçlü olduğuna inanabilirsin ama ben attığım sayfa için konuşuyorum o sayfa Luffy ve Law'ın Dof ile olan dövüşünü kaybettiğini gösteriyor.
Ya nereye kazandı spoiler içine baktın mı benim için en son ayakta kalan kişi kazanmıştır.
Zincirle dolma gibi sarılan değil.
Luffy elini kolunu sallaya sallaya çıktı.
Peki ya Dof ?
Senin için Dof kazanmış olsun ne diyeyim seride çizilen bir şeye bile karşı geliyorsun.
Dof'u şehirin altına gömdüler hala galipdir diyorsun ne diyeyim.
Öyle galibiyet oluyorsa Dof galipdir.

Ya nereye kazandı spoiler içine baktın mı benim için en son ayakta kalan kişi kazanmıştır.
Zincirle dolma gibi sarılan değil.
Luffy elini kolunu sallaya sallaya çıktı.
Peki ya Dof ?
Senin için Dof kazanmış olsun ne diyeyim seride çizilen bir şeye bile karşı geliyorsun.
Dof'u şehirin altına gömdüler hala galipdir diyorsun ne diyeyim.
Öyle galibiyet oluyorsa Dof galipdir.
Seride çizilmiş şeye karşı gelen sensin :D bak sayfa atıyorum Luffy ve Law hareketsiz yatıyor Dof elini kolunu sallaya sallaya geziyor sen kalkıp diyorsun ki yok arkadaş ben bu yatan adamların tekrar kalkıp yaptıkları dövüşe bakarım.
O zaman Dof'ta sarma gibi sarılıp yerde hareketsiz kalsa bile kalkıp bir vs daha atacak onun olmasını bekle :D

O ring olayı bir yerden tutmuyor. Çünkü ringin içine Dof herkesin girmesini sağlıyor. Ve orayı kafese çeviriyor.
Tamam kabul ring herkesi kapsıyor, 1 vs all oldu ve Dofy kaybetti.:)
O dışarıdan atlayan kişilerde Luffy'nin gücü.
Mihawk'ın sözünü hatırla.
Yahu ben ring demiyorum, sen örnek verdin bende yanlışı söyledim. Şimdi Dof, Kaido'yu çağırsa yardıma bu da onun gücü mü olacak. Sen 1 vs 1'i değerlendirdin sonra diyorsun adam zarar veremedi, o vurmadı. Rocky filmlerinde genelde bütün ranutlar dayak yer ve son raunt ayakta kalıp bitirir. Ha araya başkaları girmiş dinlenmiş ha zaten başkalarıyla beraber dalmış arasında bir fark yok ki.

Çok saçmalayacağım şimdi kusura bakma ama hadi örnek olsun. Sen benim kolumu kır ve seninde bu sırada omzun çıksın ama kendi yüzünden ben doğrudan yapmamış olayım. Sonra araya birileri girsin seni kaçırsın omzunu yerine oturtsun ve tekrar dövüşelim benim kolum kırıp tabi, bu adil mi?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık