Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Şaka mı yapıyorsun ? Bak Dof ayaktayken ikisi yerde yatıyor kim yenmiş oluyor bu durumda ?
Ne o öyle bi hak mı var Luffy arada dinlenir yada bitkin düşünce yatar diye ?
La şunu kabul edin 50 yıllık Zoro fanıyım fanlıktan hiç böyle kıl kapmamıştım.
Luffy'nin o duruma düşmesi tamamen bir takım durumları üstüne sorumluluk almasından kaynaklı. Bunun karşılığı da ona dönüyor. Herkes iradesinden etkileniyor. Aynısı Baa'da da oldu. Ama bazıları Hody'nin Luffy'i az kalsın kan kaybından öldüreceğini söylüyor. Halbu ki Luffy Hody'i yendikten sonra Ada boyutunda ki gemiyi parçalamak için orda uğraşırken yarası daha çok açılıyor. Balıklara ona dur demeseler gemiyi kaybedeceklerini Deniz Kralları kendileri söylüyor. Ama dur dediklerinden sonra kendini salıveriyor.:D

Aynısı Dof'un kafes gibi bir teknik yapıp bütün herkesi bu süre içerisinde öldüreceğim demeye başlamasından sonra oldu. Luffy çok daha hunharca bir şekilde dövüştü. Bu bu kadar basit benim açımdan.

Luffy iki defa ağzı ile net bir şekilde kaçtığını belirtiyor. Bunlar sayabildiklerim.

Şimdi senden oraya bir "Luffy korkaktır" yazmanı rica edeceğim:gamyon:

Teach korkak ondan kaçıyor önermesinin ne kadar saçma olduğunu kanıtlayan bu örnekler için teşekkürler :D Hababam sınıfı capsi için de +1

@Alpamis düştüğü durum yenilgi, rakibi yürürken Luffy ve Law düşmüş durumdalar basit bişey öncesi sonrasına bakarsan Dof içinde aynı şeyler geçerli.
Adam düştü bitkinliğini giderdi gücünü topladı sonra kazandı eğer bunun aksi bi durum söz konusu oluyorsa Dof'ta kaybetmedi, sadece bitkin düştü yaralandı :bilmem:
Açık bi şekilde o dövüş esnasında Luffy kaybetti dövüşü tekrar geri geldi gücünü toplayıp kazandı, olay bu benim açımdan.

Şaka mı yapıyorsun ? Bak Dof ayaktayken ikisi yerde yatıyor kim yenmiş oluyor bu durumda ?
Ne o öyle bi hak mı var Luffy arada dinlenir yada bitkin düşünce yatar diye ?
La şunu kabul edin 50 yıllık Zoro fanıyım fanlıktan hiç böyle kıl kapmamıştım.
Dof'un G4 Luffy'e verdiği hasar mı var allah aşkına bir kişinin birini yenmesi için onun seviyesinde olması lazım yani zarar vermesi lazım. Ben Dof'dan hiç bir saldırı göremedim doğru düzgün. Şehir turu attı dayak yiyerek.
Luffy G4'ün yan etkisi sayesinde bitkin ddüştü diye Dof yeniyor yani asıl sen şaka yapıyorsun heralde aynı şey Rob Lucci vs'sinde oldu. Luffy o zamanda G3'ün yan etkisiyle küçülüyordu o zamanda yenildi yani Luffy öyle mi ?
Ben Luffy fanı değilim kimin fanı olduğumu çoğu kişi de bilir nickim'den belli oluyor zaten Croco hakkında bile abartmadan tartışırım çoğu kişi bundan şikayet etse de bu böyle ama sen gelip Luffy'nin Meyve yüzünden bitkin düştüğü zaman Dof kazandı dersen bu saçmalıktan başka bir şey değildir kusura bakma o zaman Luffy nasıl dövdü ise Dof'u, Luffy o halde iken yakalayıp öldürecekti, o zaman galip Dof olurdu.

@Riful ben sana açıklamasını yaptım sebepte sundum. Şuan güçlü bir Luffy var ve Fuji'den kaçmıyor. Teach korkakdır ne kadar istemeseniz de Cp-0'dan kaçtı bile yazılmıştır mangada. Yonkou denilen adam kaçıyorsa eğer gerisini bırakıyorum ve yazıyorum Teach serinin en cesur adamıdır. En az Usopp kadar.

Bence korkaktır benim bakış açımdan, sizce cesur olsun varsın.
Ben karakterlerin kaçmasına sebep bulmam ama bir adam güçlü ise ve kaçıyorsa benim için korkaktır kim ne derse desin.

@Mr. Crocodile ağır dövüş cahilliği yapıyorsun :artiz: Rakibini vurman yada rakibinden dayak yemen yada rakibinin saldırılarından kaçman bişeyi değiştirmez dövüşte önemli olan o hareket edemez hale gelince senin ne halde olduğundur.
Bir boksör belki tek yumruk atar rakibine ama bunu onu uygun pozisyona getirdikten sonra atar ve kazanır yada atmaz rakibinin yorulup kendi kendini bitirmesinide izleyebilir.
Luffy'i o duruma getiren Dof ile olan dövüşüdür darbe alıp almaması önemli değildir.
Not:O halde yakalayamamasının sebebi Luffy olsaydı haklı olurdun ama adamlar kaçırdı.

@Alpamis düştüğü durum yenilgi, rakibi yürürken Luffy ve Law düşmüş durumdalar basit bişey öncesi sonrasına bakarsan Dof içinde aynı şeyler geçerli.
Adam düştü bitkinliğini giderdi gücünü topladı sonra kazandı eğer bunun aksi bi durum söz konusu oluyorsa Dof'ta kaybetmedi, sadece bitkin düştü yaralandı :bilmem:
Dof'ta o ara sadece ayakta duruyor hacı. Ki meyvesi havada süzülmesine olanak verecek tarzda bir şey. Sırf bu yüzden kazanan Dof mu oluyor? Diğer taraftan o mevcut sürede sadece hakisini toparlayan da Luffy değildir? Final olarak teknikler çarpıştı. Bence teknikler arasında ki fark kazananı ve kaybedeni gösteriyor.

Dof'ta o ara sadece ayakta duruyor hacı. Ki meyvesi havada süzülmesine olanak verecek tarzda bir şey. Sırf bu yüzden kazanan Dof mu oluyor? Diğer taraftan o mevcut sürede sadece hakisini toparlayan da Luffy değildir? Final olarak teknikler çarpıştı. Bence teknikler arasında ki fark kazananı ve kaybedeni gösteriyor.
Dof sadece ayakta duruyor, ne olmuş ki ? Luffy de yerde yatıyordu. Ayakta olmak ve yerde yatmak bir tercih meselesi. Bunun kazanan ve kaybedenle uzaktan yakından alakası yok :hhh::alkis:

Elbette o oluyor hatta 20 saniye bile ayakta kalsa o olur.Son ayakta kalan kazanır dövüşte böyledir.Luffy hareket edemez hale geldiği an vs bitmiştir araya başkaları girip Luffy'i hareket edebileceği kadar gücünü toplayacak zamanı yaratıyorlar.
Dövüşün galibini tartışmak anlamsız bana göre.
Luffy'nin o geçirdiği zaman kadar hareketsiz kalırsa biri o dövüşü kaybetmiştir çünkü eğer bu şekilde bakmayacaksak kimse dövüş kaybetmiyor

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 10)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık