Eyvallah unutmuşum ismini.Wano da görürmüyüz acaba bu tarz silahlar kullananları?Shishido Baiken
Eyvallah unutmuşum ismini.Wano da görürmüyüz acaba bu tarz silahlar kullananları?Shishido Baiken
Zoro Law'ı da alır Senin yenemez dediğin senin fikrin ispatlanmış kaideler değiller.Zoro önce Carrot'u yensin diyorum halen Jack diyorlar... Jack dediğiniz adam 1 milyarlık, gidip Fuji + Sengoku'ya dalmayı gözüne kestiriyor. Muhtemelen o suyun dibinden de kurtulacak, Jack'i Law'dan aşağısı alamaz, Law'da alamaz muhtemelen, en az Doflamingo seviyesi bir karakterden bahsediyoruz.
Büyük ihtimalle görürüz.Eyvallah unutmuşum ismini.Wano da görürmüyüz acaba bu tarz silahlar kullananları?
Afrika orağı, mambele :/Farklı bir kesici alet vardı elinde Inu ve Neko'nu kolunu ve bacağını kesmişti.
ninjayı anlarım ama orada kılıç ustaları dışında yumrukla dövüşen vardır sadece. aksi halde hayal kırıklığı olur. ben daha çok kinemonun alev kesmesi gibi farklı meziyetler bekliyorum.Büyük ihtimalle görürüz.
Sadece kılıç kullanmıyorlardır heralde.
Ninja falan bile var aralarında farklı silahlar görecek gibiyiz zaten.
Çok malzeme var elinde zaten.Beklediğimiz çoğu şeyi işlemeyip hızlı götürebilir de arcı.Önce sanjinin mesele hallolsun okuma zevki yüksek bölümler görelim sonra düşünürüz wanoyu.Büyük ihtimalle görürüz.
Sadece kılıç kullanmıyorlardır heralde.
Ninja falan bile var aralarında farklı silahlar görecek gibiyiz zaten.
Olabilir ismini tam anlamıyla bilmiyorumAfrika orağı, mambele :/
Burası savaş mekanı ninja'nın olduğu yerde farklı kesici alet kullananlarda vardır. Sadece kılıç kullanmıyorlardır. Öyle olduğunu sanmıyorum.ninjayı anlarım ama orada kılıç ustaları dışında yumrukla dövüşen vardır sadece. aksi halde hayal kırıklığı olur. ben daha çok kinemonun alev kesmesi gibi farklı meziyetler bekliyorum.
Wano'yu zaten şimdi göstermesin önce ne olduysa gazete de falan görsek daha iyi olur, sonra gösterse görüntüleriÇok malzeme var elinde zaten.Beklediğimiz çoğu şeyi işlemeyip hızlı götürebilir de arcı.Önce sanjinin mesele hallolsun okuma zevki yüksek bölümler görelim sonra düşünürüz wanoyu.
Orada ölmez kiJack umarım kurtulamaz, bu adamı artık ciddiye alamam.