Perspective not found.Ben mi körüm yoksa sen mi la
Kıvrımlı biri baksana diğeri orak gibi diğerinin farklı bir şekli var
Perspective not found.Ben mi körüm yoksa sen mi la
Kıvrımlı biri baksana diğeri orak gibi diğerinin farklı bir şekli var
Neyse zaten ölmedi bu yine karşımıza çıkar o zaman daha net görürüz ama bana baştan buyana faklı gözüktü neyse niye tartışıyoruz biz bunu şimdi ?Perspective not found.
Jack bunları nereden çıkardı? Boynuna astığı mamut dişlerinden değil mi? Peki mamut dişi 2 boyutlu bir nesne midir?Neyse zaten ölmedi bu yine karşımıza çıkar o zaman daha net görürüz ama bana baştan buyana faklı gözüktü neyse niye tartışıyoruz biz bunu şimdi ?
Seride daha önemli bir şey tartışsak bu kadar kapsamlı cevap vermezsİnJack bunları nereden çıkardı? Boynuna astığı mamut dişlerinden değil mi? Peki mamut dişi 2 boyutlu bir nesne midir?
Bu Jack'in boynundakiler.
Bunlar da mamut dişleri.
Yani biri diğerinin simetriği olduğu için yan yana şöyle duruyorlar.
Orada gördüğün kılıcın sadece üstü olduğu için 2 boyutlu bir kılıç sanıyorsun. Fakat bu kılıç 3 boyutlu.
(elbette diğer kılıçlar da 3 boyutlu sonuçta inceliyor kalınlaşıyor falan ama bu ekstrem bi şekil.)
edit: Al bu da mamut dişinden balına. Balina ormanındaki savaşa göndertme.
Üşenirdim evet. Karmaşık şeyleri ele almaktan daha kolay olduğu için bunu yapabiliyorum :TSeride daha önemli bir şey tartışsak bu kadar kapsamlı cevap vermezsİn
Çok da önemli bir şey değil zaten ama farklı bir silah merak uyandırıcı
Yani fotoğraf atmışsın açıklamışsın vs.Üşenirdim evet. Karmaşık şeyleri ele almaktan daha kolay olduğu için bunu yapabiliyorum :T
edit: kapsamlı şeyler ne la :S düzelttim ama yine de anlamlı olmayabilir.
Luffy g4süz de kolay lokma değil yalnız.Abisinin ne kadar güçlü olduğunu bilmiyoruz.Bu bir.İkincisi Luffy artık Gear 4 ile kolay lokma değil.Direk 1-2 bölüm onları dövüştürmek yerine kolay lokma haline getirmeyi tercih etti tahminimce Oda.
Hindistana ait bi silah diye hatırladım. Bulup video atmışlardı.Anlamını ben de bilmiyorum. Jack'i ilk gördüğümüzde bulduğum bi silah ismi. Googleda oldukça benzer görselleri bulunuyordu. Tabii aynısı değil sonuçta, Jack'inkiler fil boynuzu şekline getirilmiş hali.
O günlerde gelecek!
Belli bi seviyenin üstü için kolay lokma.Luffy g4süz de kolay lokma değil yalnız.
Hindistana ait bi silah diye hatırladım. Bulup video atmışlardı.
Bildiğin vs atarlar demiyorum zati.Böyle bir gün bence hiçbir zaman gelmeyecek. Burda en olası vs. Sanji'ninki. Ama diğerlerinin gerçekleşme olasılığı çok çok düşük. Hele ki Fujitora vs. Zoro hiç gerçekleşmez. Akainu'yu da Sabo indirecek. Luffy son savaşta Akainu'yu yerden yere çalabilecek kıvama gelmişken gidip de Magma kozo ile uğraşmaz
Hiç bi seviye için Luffy kolay lokma değil.Belli bi seviyenin üstü için kolay lokma.
Bildiğin vs atarlar demiyorum zati.