Yok artık.Lucci Yonkoularla çatışıyor adam.Şuan kapışsalar Dof'tan daha çok zorlar Luffy'i.
Yok artık.Lucci Yonkoularla çatışıyor adam.Şuan kapışsalar Dof'tan daha çok zorlar Luffy'i.
Lucci Yonkoularla çatışıyor adam.Şuan kapışsalar Dof'tan daha çok zorlar Luffy'i.
Teach'i kaçırtabiliyorlar. Daha fazlasını beklerim ben bu adamlardan. Luffy'i yenebilir belki de Lucci, Dof'un aksine.Lucci Yonkoularla çatışıyor adam.Şuan kapışsalar Dof'tan daha çok zorlar Luffy'i.
Doff yenmedi mi ? Lucci cidden gelişmiştir,guçlenmiştir lakin Luffy i yakalaması zorTeach'i kaçırtabiliyorlar. Daha fazlasını beklerim ben bu adamlardan. Luffy'i yenebilir belki de Lucci, Dof'un aksine.
Gerçek Alpa'ya ne yaptın, sen kimsin? Benim tanıdığım kişi Luffy'nin, Kaido'ya karşı bile şansı vardır diyordu.Teach'i kaçırtabiliyorlar. Daha fazlasını beklerim ben bu adamlardan. Luffy'i yenebilir belki de Lucci, Dof'un aksine.
Lucci Kaido'yu da yener.Gerçek Alpa'ya ne yaptın, sen kimsin? Benim tanıdığım kişi Luffy'nin, Kaido'ya karşı bile şansı vardır diyordu.
Şiiiii nasil laf o öyle Croco zaten güçlü bunu MF de bize gosterdi az cok mangaka.Lucci göründü sırada Crocodile var.
Onu da power.exe yükleyip çıkaracak karşımıza.
Cidden sen kimsin yaTeach'i kaçırtabiliyorlar. Daha fazlasını beklerim ben bu adamlardan. Luffy'i yenebilir belki de Lucci, Dof'un aksine.
Gerçekci durmuyor di mi?Şiiiii nasil laf o öyle Croco zaten güçlü bunu MF de bize gosterdi az cok mangaka.
Herkes alabastayi dusunup yorum yapiyor.
Yakinda görürsünüz ne diyeyim
Cidden sen kimsin ya
Sen böyle konuşmazdin Alpa kendine gel.Benliğine dön.Geçen defa ilk kez senin küfür yazdiğini gordum dedim heralde kuzeni yazdi