Cevaplamıyacağım banlayacak kişi mi arıyorsunuz :SAcaba ne kadar uzuyodur
Cevaplamıyacağım banlayacak kişi mi arıyorsunuz :SAcaba ne kadar uzuyodur
Ergeni yamama Luffy'yeBende dalgasına attım, gece gece o kadar arayıp buldum. Luffy onları taklit ediyor olayını Oda mı açıklamıştı. Goku 1 numara ise Luffy 2 olur herhalde ama o saf kadın erkek ne demek bilmeyen Goku'nun bile bir sürü çocuğu oldu, Luffy de ileride bir şeyler yapar ama bu Hancock olmazda Rebecca olur gibi.
Bugün luffy ve dof tekrar karşılaşsa, dof alır derim.Mingo tartışılıyor la hala forumun kafası çok güzel.
Hahahah oda iyiymiş. Luffy g4 te bayıldıktan sonra öldürülürdü herhalde öyle düşünüyorum. Sonuçta OP'deki en büyük güce sahip Luffy, insanları kendi altında bir araya getirme fakat insan olmayınca kendi bireysel gücüyle neler olduğunu gördük.Peki o zaman siradaki soru.Issiz bir ada da luffy vs dof olsa sonucu ne olur.Lutfen durust ol.Aklinda vs yi canlandir ve ona gore yaz.Bu konuda yazacaklarin sitedeki durumunu,tarafini dogrudan etkileyecek
Zoro şu an yonkou alır iler alır o ayrı konuda söyledigin bunun gibi oldu.Sanji Zoro'yu alır.
Alır. Görürsünüz.Zoro şu an yonkou alır iler alır o ayrı konuda söyledigin bunun gibi oldu.
Zoro ile Sanjiyi kıyaslamak Sanji reise küfürdür.Alır. Görürsünüz.