Ne yapsın tek tekmede amiral mi alsın.Aokiji dediğin adam en sert madde olan elmas tarafından savunmasızken saldırıya uğramasına rağmen sadece ağzından kan geliyor.Böyle fiziksel olarak aşmış adamlara zarar vermek kolay değil.Koca Wb'nin sağ kolu olmuş adamın b.hakisi sağlam değilse ve meyveyle tanklamaktan başka bir meziyeti yoksa ben ne yapayım bu adamı.Kaç kere demeliyim Kizaru tarafından delindiğinde b.haki ile kendini savunduğu dahi belli değil,diyelim ki savunuyor yine delinir ışık hızından bahsediyoruz mangaka Kizaru'nun saldırı gücünü övmek için not düşüyor,kimse kolay kolay lazer saldırısını b.haki ile karşılamaz.Marco'nun delinmesi hakisinin düşük olduğunu göstermez.
Ne Sabo imiş arkadaş,Dof kısmen iyileştirme yapıyor ve saf gücü sağlam olduğundan G4'e dayanıyor.Sabo'nun iyileştirme gibi bi özelliği yok,bu yüzden Dof kadar dayanamaz diyorum.Sabo,Dof'u dövebilir mi?Luffy dövdü ama.Benim için Luffy>Sabo.Bu konuda daha yazmam.
Sabo bir amiral,G4 Luffy bir buçuk amiral etti mi sana iki buçuk amiral,Akaiunu zaten bir amiral.Sonuç Luffy ve Sabo evire çevire döver.Bu zihniyet ve tıynetin iflah olması zor.