Fujiye yaklaşan ona da yaklaşır. Sanırsın başımıza KK oldu Akainu.Delikli kardeşler. :/
Hayal kurmayın, Sabo şuanki seviyesiyle Akainu'ya yaklaşamaz.
Fujiye yaklaşan ona da yaklaşır. Sanırsın başımıza KK oldu Akainu.Delikli kardeşler. :/
Hayal kurmayın, Sabo şuanki seviyesiyle Akainu'ya yaklaşamaz.
Her konunun yeri var. Bütün bu konular o yüzden açıldı ve yerinde olmasını sağlamak bizim işimiz. Mevcut konuda konu dışına çıkılacaksa var olan konuya kendiniz taşıyabilirsiniz veya biz yaparız.Ben sırf bu yapılan hata ile ilgili konuşmadım, genel olarak bir birikimden bahsediyorum. Üyeler One Piece hakkında konuşurken moderatörün biri balıklama atlayıp hop konu dışı yaptınız diye uyarı geçiyor, tamamen gereksiz bir biçimde. One Piece konuşuluyor ana konu bu, hepsi bir biri ile ister istemez bağlantı. Nedir yani E.Oda bu forumu takip edip ''Hmm şu konuda biraz konu dışına çıkmışlar, fazla Sanji konuşmuşlar, Zoro'yu konuşmamışlar, puanınızı kırıcam, ceza yiyeceksiniz'' mi diyor ? Burada amaç One Piece hakkında sohbet etmek, resmi evrak düzenlemek değil, bu kadar abartmaya gerek yok, One Piece konusunda One Piece tartışılır, bitti, olayın inciğini cıncığını çıkarmanın, üyeleri rahatsız etmenin bir manasını göremiyorum. Sana özelde yazmıyorum, genel olarak bu işi abarmaya başladılar sende bu akıma kapılmışsın, bunu da abartmamak gerekiyor artık.
Kelime oyununa ne gerek vardı. :/Fujiye yaklaşan ona da yaklaşır. Sanırsın başımıza KK oldu Akainu.
Luffy Sabo o kadar öldü mü peki? Biri en güçlü ikinci devrimci öbürü de Luffy anlatmaya lüzum yok. Ezmeyin bu kadar. Şu an bu ikisi amirale karşı yenemez ölür biter haldeyse kapatıp gidelim dükkanı. Sittin sene KK da olmaz devrim de.Kelime oyununa ne gerek vardı. :/
Kk oldu demiyorum, sadece amiraller o kadar da ölmedi.
Saçmalıksa başka ne diyeceğim.Senin düşüncene uymuyor diye saçmalık demek nedir?
Edit: Sonra birde şunu yazmışsın
10 günde amiral yenebilmiş yonko yada o seviyeye yakın bir karakter duymadım one piece evreninde.
Ben bu seride net amiral yenen sadece başka bir amiral gördüm okudum.Sen hangi amiralleri gördün onlardan bahset bizde öğrenelim.
Sabo kendini ctleyecek, Luffy yeter mi yetmez mi bilmediği hakisi ile G4 açacak. Eee? Sabo'nun ne seviyede olduğunu bilmediğimiz hakisi mi kazandıracak vsyi?Luffy Sabo o kadar öldü mü peki? Biri en güçlü ikinci devrimci öbürü de Luffy anlatmaya lüzum yok. Ezmeyin bu kadar. Şu an bu ikisi amirale karşı yenemez ölür biter haldeyse kapatıp gidelim dükkanı. Sittin sene KK da olmaz devrim de.
Akainunun hakisini gördük mü?Sabo kendini ctleyecek, Luffy yeter mi yetmez mi bilmediği hakisi ile G4 açacak. Eee? Sabo'nun ne seviyede olduğunu bilmediğimiz hakisi mi kazandıracak vsyi?
Onun aksine bence dinlenen taraf Akainu olur. Diyorum ya, dinlene dinlene döver. :/Akainunun hakisini gördük mü?
Ayrıca yeter on dk dinlenir bi daha açar Sabo halleder o kadarını. Sorun değil öyle şeyler.
Ne yapsın tek tekmede amiral mi alsın.Aokiji dediğin adam en sert madde olan elmas tarafından savunmasızken saldırıya uğramasına rağmen sadece ağzından kan geliyor.Böyle fiziksel olarak aşmış adamlara zarar vermek kolay değil.Koca Wb'nin sağ kolu olmuş adamın b.hakisi sağlam değilse ve meyveyle tanklamaktan başka bir meziyeti yoksa ben ne yapayım bu adamı.Kaç kere demeliyim Kizaru tarafından delindiğinde b.haki ile kendini savunduğu dahi belli değil,diyelim ki savunuyor yine delinir ışık hızından bahsediyoruz mangaka Kizaru'nun saldırı gücünü övmek için not düşüyor,kimse kolay kolay lazer saldırısını b.haki ile karşılamaz.Marco'nun delinmesi hakisinin düşük olduğunu göstermez.Yahu bak Marco gitmiş Akainu'ya saldırmış sadece ah dedirtmiş,Aokiji ve Kizaru'ya saldırmış ve uçurmuş lakin çizik bile yok,sonra gitmiş meyvesiz kendisini deldirmiş.E hani kardeşim sağlam B.haki?
Yahu Sabo'yu net gördük mü de Sabo'yu aşar diyorsun Gear 4?Sabo hiç ciddi bi saldırı mı yedi?Yedide yamuldu kaldı mı?Ne bu netlik?