Hat-trick mi yaptiniz la
Bana gore fan/hater/troll olmadigin icin tebrik ederim.Tesekkurler...Hiçbirini bence.
Bana gore fan/hater/troll olmadigin icin tebrik ederim.Tesekkurler...Hiçbirini bence.
Yalnız biraz alakasız yerden gireceğim ama Zoro'nun seri başındaki teknikleri kullanması o tekniği basit yapmıyor. Yani bu adamın Luffy gibi vitesleri yok. Gücünü ve hakisini arttırdığı sürece aynı tekniklerle zirveye çıkabilir.Nası kim dedi herkes diyor ya G4 çok güçlü diye yani darbe bakımından kullanıldığı süre boyunca.Sabo'yu da yine amiral seviyesi görenler hayli fazla.
Neko,Marco'nun gücünü övüyordu bu sadece savunma anlamında değildir bence.Mf savaşında Mihawk,Dof gibi adamlar haki kullanmadılar ama şu an biliyoruz değil mi canavar gibi haki kullandıklarını.Mihawk'ın Zoro'ya hakiyi öğretirken sarf ettiği sözü hatırla,adamla o kadar dalga geçilmiş haki bile bilmiyor denmiş.Zoro'yu görüyoruz East Blue dan kalma teknikle full beden haki yapan adamı tekliyor.
Beyazsakalın ağzından akan kan ve terleyen yüz ifadesi bu söylediğin şeyle çelişiyor. Yani yaralı ve ölmek üzere olan bir Yonko ile Amiral aşık atabiliyor, dediği doğru.Mangaka koymuş aynı kefeye ben neden koymiyim kardeşim?
Aha yonkounun saldırısını ayağıyla durduran amiral.
WB tayfasında WB ve Jozu yoktu, yani 3/1'lik bir kuvvette olan Yonko tayfasına karşı Akainu'nun yanında denizcilerin yarısı ve Aokiji / Kizaru gibi amiraller destek için hazır durumdaydı.Zoro ve Sanji'yi işin içine katma
Bence öyle bi denklem yok ama şu bi gerçek Akainu Korsan olsa karşılığı yonkoudur, bunun alametlerinide savaşta tüm WB tümenlerine karşı koymasıyla ve savaşın ardından BB tayfasının Akainu'dan kaçmasıyla gördük.
Daha sonra bir başka Amirali yendiği ve istese öldürebileceğini gördük.Amiraller zaten aşşağı yukarı yonkoulardan bi basamak alttalar ve Akainu'dan Amirallerden bi basamak üstte olduğuna göre gayet tabi yonkou dengidir.
Mangaka koymuş aynı kefeye ben neden koymiyim kardeşim?
Aha yonkounun saldırısını ayağıyla durduran amiral.
Neyde hat trick mi yaptık la ?Hat-trick mi yaptiniz la
Bana gore fan/hater/troll olmadigin icin tebrik ederim.Tesekkurler...
Kesinlikle haklısın.Yalnız biraz alakasız yerden gireceğim ama Zoro'nun seri başındaki teknikleri kullanması o tekniği basit yapmıyor. Yani bu adamın Luffy gibi vitesleri yok. Gücünü ve hakisini arttırdığı sürece aynı tekniklerle zirveye çıkabilir.
Bahsettiğin "East Blue'dan kalma sıradan teknik" kalıbını birkaç kez daha duyduğum için bahsedeyim dedim.
Ayni anda ayni mesaji 3 kisi alintiladiNeyde hat trick mi yaptık la ?
Olacak olay o çünkü.
Yaşlı bir Yonkou'nun Mf'de neler yaptığını gördük.