Aşağıda arkadaşa açıklamaya çalıştım, bak istersen.
İki yıl önce bu kız rotacı olarak katılmadı mı bu tayfaya? Basit bir sopa dışında kendini savunmak ve saldırı yapmak konusunda bildiği hemen hiçbir şey yoktu. Sonra Usopp bir silah yaptı kendisine malum, bu silah önce oldukça kusurluydu ama daha sonraları Usopp ve Franky'nin de yardımı ile silah gelişti, Nami de gelişti. Her neyse. Serideki yerinden bahsetmiyorum bile, en önemli üç yan karakterden biri sonuçta. Vücudunu geliştirmiş demekle doğru bir şey söylüyorsun, artık daha dayanıklı ve refleksleri daha kuvvetli. Bir minkin saldırısını karşılayabilmesi buna basit bir örnek sadece. Bahsettiğin hentai çizimleri konusunu bana değil, Oda'ya söylemelisin zira kızı bu hâle getiren kendisi. Bu yüzden karakter gömmek dünyanın en saçma savunması olur eğer amacın oradan vurmak ise. Gelişim konusuna gelince, iki yıl önceki saldırıları daha basit kalıyordu şuan yaptıklarına nazaran. Heat Egg adlı bir saldırı yoktu veya ortada. Refleksleri bu derece iyi değildi. Yeterli mi? Devam edeyim mi? Yoksa nefret dolu yorumlarına cevap vermek için kendimi yormayayım mı?