Nerede ezdi yahu? Son ana kadar sürekli baskın olan tarafta belliydi. Oda bir teknikte aldırıyor sonra Zoro'ya.İman gücü ile ayağa kalkan Luffy mi, yoksa rakibini ezen Zoro mu?
Nerede ezdi yahu? Son ana kadar sürekli baskın olan tarafta belliydi. Oda bir teknikte aldırıyor sonra Zoro'ya.İman gücü ile ayağa kalkan Luffy mi, yoksa rakibini ezen Zoro mu?
Kaku nerede baskın oldu la, Zoro ashura yaptı şöyle bir ruh halini değiştirdi, Kaku tir tir titredi. Zoro önce rakibinin savaş stilini görmek istedi, ona fırsat tanıdı, sıkılınca da tekledi geçti.Nerede ezdi yahu? Son ana kadar sürekli baskın olan tarafta belliydi. Oda bir teknikte aldırıyor sonra Zoro'ya.
Zoro o ana kadar Kaku'ya bir şey yapamıyor biliyorsun di mi?Kaku nerede baskın oldu la, Zoro ashura yaptı şöyle bir ruh halini değiştirdi, Kaku tir tir titredi. Zoro önce rakibinin savaş stilini görmek istedi, ona fırsat tanıdı, sıkılınca da tekledi geçti.
http://mangapark.me/manga/one-piece/s3/c417
Baştan okuyunca fark ettim ama shishi sonson ile bir darbe verebiliyor, dediğim gibi Zoro karşındakinin neleri var görmek istedi, yoksa Ashura'yı baştan yapardı. Zoro karşısında Jyabura ve Kaku varken bile endişesi yoktu. Buradan Ashurayı savaşta bulmadığını tahmin ediyorum.Zoro o ana kadar Kaku'ya bir şey yapamıyor biliyorsun di mi?
Zoro Ashura'yı baştan yapınca alabiliyor Kaku'yu. Ama Luffy g4'ü en baştan (King Kong'u) yapsa alamıyor. Bu da güzel.:S Diğer taraftan Luffy'nin Lucci'den önce de bir çok kişiyle dövüştüğü unutluyor.Baştan okuyunca fark ettim ama shishi sonson ile bir darbe verebiliyor, dediğim gibi Zoro karşındakinin neleri var görmek istedi, yoksa Ashura'yı baştan yapardı. Zoro karşısında Jyabura ve Kaku varken bile endişesi yoktu. Buradan Ashurayı savaşta bulmadığını tahmin ediyorum.
Reizin izindeyiz.Sadece dogru ani bekliyoruz.Her zaman kendimi yalniz hissediyordum ama fandas sayilarim artiyor gibi.En azindan eskisi kadar gommuyorlarBu bilgiyi forumda paylaşarak yeni bi mit doğurmaya mı çalışıyorsunuz Allahtan Usopp fanları uysal, etliye sütlüye karışmıyorlar.
Hacı g4 ile ne alakası var şimdi, oraya nereden geldin. Sen dedin Kaku üstün olandı diye, ashuradan sonra tek attı geçti, en başta yapsa yine teklerdi. Daz ile vs sırasında bak Zoro çaresizdi savaş içinde kendini geliştirdi ve nefesi duydu öyle yendi ama Kaku için aynısı geçerli değil. Zoro'nun ne fbsi oldu ne şimdi ne yapacağım dedi.Zoro Ashura'yı baştan yapınca alabiliyor Kaku'yu. Ama Luffy g4'ü en baştan (King Kong'u) yapsa alamıyor. Bu da güzel.:S