Bak sana mantıksızlığı anlatayım. Zoro'nun TB'de aldığı kendi acıları onu zaten neredeyse ölümüne zorlamış. Şimdi Luffy'nin acılarını direk Zoro'nun ki ile kıyaslasak zaten arada yine baya fark var. Adam kendi acıları bile onu o kadar dayanıklılığının sınırına getirmişken üstüne bir de Luffy'nin kini alıyor. Ama bunun sonucunda hareket edemeyecek kadar kötü bir hale giriyor. Vücudu sınırlarını çoktan aşmış. Hayatta kalması dayanıklılığla alakalı değil. Dayanıklılık olayının üzerinde bir olay o artık. Zaten o kadar hasar almış ki Zoro'yu ilk defa böyle bir halde görüyoruz. Başka hangi vs'sinin sonunda böyle kötü duruma düştü?Bende Zoro Tb'de yaptıklarında başlayıp babunlarla dövüşünden sag cıkana kadar kısmımı yazayım.Sonuçta Zoro önce ayaga kalkıyor.Luffy'yi bayıltacak kadar darbeyi fazladan alıp onlar uyanana kadar Zoro ayakta kalıyor.Diger yaptıkları Zoro'yu geçmesini saglamaz.Normal karekterleri geçmesini saglar.
Birisi yazmıştı hala hatırlıyorum Luffy İvankov iyileştirirken 10 gündemi ne iyileşmesi gerekirken 1 günde ayaga kalktı bu yüzden Zoro'dan dayanıklı diye.
Senin yazdıgında bunun gibi o olay sadece Luffy'nin normal insanlardan farklı oldugunu gösterir.Serinin zirve isimlerinden Zoro,normalde mucize sayılan şeyleri yapınca Luffy Zoro'dan iyi olmuyor.Zoro'da sıradan birisi değil.
Bir de Luffy'nin bayılması olayı. Luffy artık kimse yok diye kendini salıveriyor. Çünkü çok daha kötü durumları yaşadığı halde ayakta kalmış biri o durumda da ayakta kalırdı. Orda bayılmış( kendini salıvermiş) olması o ağrılara dayanamadığı için bayıldığını göstermiyor.
Ben sana soruyorum sence tersi bir durum olsaydı da Luffy Zoro'nun acılarını alsaydı? Luffy ölür müydü sence?