Sen bunu demedin mi ? Luffy'de benim planım 4 Yonko'yu da yenmek diyor işte, bunun neresini anlayamadın.Bizim tayfanın derdi yonkou indirmek değildi.
Sen bunu demedin mi ? Luffy'de benim planım 4 Yonko'yu da yenmek diyor işte, bunun neresini anlayamadın.Bizim tayfanın derdi yonkou indirmek değildi.
Shichi indirmek değildi. Yanlış yazmışım.Sen bunu demedin mi ? Luffy'de benim planım 4 Yonko'yu da yenmek diyor işte, bunun neresini anlayamadın.
Yav Erkan sonraki yazdıklarıma bakarsan yanlış yazdığımı anlarsın. İlk cümleyi okuyup bırakmışsın alla alla.Tabii öyledir.
Öyle diyorum zaten gamma knife sonrası yavaşladı.O yüzden de G4 hızına yetişir miydi bilemeyiz.G4 G2 hızından pek farklı gelmedi bana.Sırf o sahneden dolayı öyle düşünmeyin.Diğer saldırıları g2 gibiydi.Dediğim gibi hareket kabiliyeti azaldığı için yiyor saldırıları Dof.Mes ile G4 hızını karşılaştırmak :S Hadi g2 den mes ten kurtuldu desen sonra gamma knife yeyip yavaşladı desen neyse. G4 hızında sağlamken de yetişemezdi :/ Kendini b.haki ile savunabilmesi bile yeterli neden fazlasını arıyorsun ki.
Mes çok ani ve hızlı bir saldırı.Law ilk defa yaptığında ve yanağını çizdiğinde bu gösteriliyor.Hıza vurgu yapılan çizimler var.Mes çok hızlı bir teknik değil.
Luffy G4'den sonra hem hızını katladı hem de gücünü o yüzden Dof'dan oluşan bir durum değil. Luffy çok güçlendi.
Ne kadar hızlı ama Dof'a karşı köprüde yapıyor ben hız namına hiç bir şey göremiyorum.Öyle diyorum zaten gamma knife sonrası yavaşladı.O yüzden de G4 hızına yetişir miydi bilemeyiz.G4 G2 hızından pek farklı gelmedi bana.Sırf o sahneden dolayı öyle düşünmeyin.Diğer saldırıları g2 gibiydi.Dediğim gibi hareket kabiliyeti azaldığı için yiyor saldırıları Dof.
Mes çok ani ve hızlı bir saldırı.Law ilk defa yaptığında ve yanağını çizdiğinde bu gösteriliyor.Hıza vurgu yapılan çizimler var.
Aniden suratına hamle yapıyor ve yanağını çiziyor da.Adam kaçmasına rağmen tam olarak sıyrılamıyor.Oldukça hızlı yani.O konuda bir karşılaştırma yapamayız.Ama şu saldırıdan kaçan adamın o tekmeyi o kadar net ve oturmuş biçimde almayacağı belli yani alsa dahi.Ne kadar hızlı ama Dof'a karşı köprüde yapıyor ben hız namına hiç bir şey göremiyorum.
Aynı şekilde smoker'a yapıyor orada da Smoker göremediği için kurtulamıyor.
G4'le o saldırıyı bir mi tutuyoruz şimdi ?
@Hakili Yumruk
Oda'nın bizzat kendisi demiş Vista'nın Mihawk ile kapışabilecek düzeyde kılıç ustası olduğunu. Sıvama mı değil mi bilmiyorum da o şekilde tasarlamış karakterleri.
Mihawk'a amiral denildiğinde Mihawk küçümsenmiş olmuyor aslında. OP serisinin en güçlü 10'lusu diye liste yapsak amiraller zaten o listeye çok rahat girebilecek düzeydeler. İlk 5'te Yonkou ve Dragon var desek hemen ardından amiraller gelir zaten. Mihawk da bu seviyede olsa zaten korkunç güçlü olmuş oluyor.
Neyse, zaten vampiri harcayacaklar. Zoro da onu harcayanı harcayacağı için Mihawk'tan kesin ve net daha güçlü olmuş olacak.