@karolla neyin kanıtını istiyon ya şaka gibi
Bak sana anlatayım.
aradan bir ay geçmedi öyle değil mi?
Sen nasıl Hody'den ısırık alıp kanayan Luffy'i gerçek kabul ediyorsan.
Ben Dof'tan saldırı yiyip kanamayan Luffy'i gerçek kabul ediyorum.
Anlıyormusun ?
Senin için orda kanaması torpil benim için orda kanaması seneryo !
Arada fark yok kanıtlayacak bişey yok.
Gelelim sana.
Birincisi dof luffyi evire çevire tekmeledi ayrıca kesti ve deldi. Defalarca öldürme fırsatı yakaladı ama kibirli davrandı. Luffg G4e geçtikten sonra ise dof luffe zarar verememiştir. Zira sadece 1 kere tekme atma şansı oldu. Onun dışında luffynin hızına yetişemediği için uyanışa kadar saldırı yapamadı.
Yani dof luffye zarar veremedi değil. Verecek fırsatı olmadı. Birincisi bunu öğrenin.
Dof uyandıktan sonra luffy g4 ile tüm saldırılardan hep kaçtı. Zirar zarar göreceğini biliyordu. Yoksa kaçmazdı. Niye kaçsın uyanıştan?
Kısacası dof luffye G4 den sonra sadece 1 tekme attı işlemedi. uyanışı ile hiç vuramadı. Taaa ki en son saldırıya kadar. Peki en saldırıda tarafların durumu neydi? Aşağı yazdım.
Uyanışta zaten ölümün eşiğine gelmiş sendeleyerek yürüyen doftan, hakisini fullemiş dinlenmiş birisini yenmesini beklemek nasıl bir mantıktır?
2 kere ilk yardım uygulanmış, sendeleyerek yürüyen, hakisi mantıken artık dipleri görmüş yorgunluktan ölen dof gidecek 10 dakka dinlenmiş hakisini fullemiş adam zarar verecek?
Sırf sana cevap yazıcam diye mangadaki dövüşü bir daha okudum.
@Monkey D. Luffy doftan hasar alıyor. Dof sadece 1 kere vurdu hasar veremedi. Bir daha da son king konga kadar vuramadı. Onda da zaten ne halde olduğunu bu mesajı oku anlarsın.
Aksini ispat etmeyip trollediğin için şikayet ettim seni.