Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
"Franky, korsan gemisi planları diye bir şey yoktur. Denizciler, kurukafalı bir bayrak çekerse korsan gemisi olur. Martılı bayrak çekerlerse Denizci gemisi olur. Gemi marangozunun konuyla ilgisi yoktur. Ancak bir erkek gemileriyle duyduğu güveni DON’la göstermelidir."
Tom - Bölüm: 248
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy lastik olduğu sürece hiçbir formunda uzunluk kısalık sorunu çekmez; orası ayrı konu :) Ama yaşları uymuyor kardeşim, yaşlarıııııı! Op dünyasında Hancock'tan daha kibirli biri varsa o da Mihowk'tan başkası değildir. Hancock ilerde buna hayran kalacak ve aşık olacak. Sonra Dracula onu gelini yapacak ve minik Draculalarıyla sonsuza kadar mutlu yaşayacaklar :D
Sen İzdivaç programı sunucusu değilsin di mi ? O ne küçük draculacıklar? Bir defa yaşın önemi yok. Hancock kimin yanında kendisi gibi olabiliyor, Luffy'nin yanında. Bitmiştir.:D

Luffy & Hancock arasında bir şey olursa parantez içime 1 haftalığına Luffy>Zoro yazacağım. Al ss'ini beni uğraştırma :)
Onu yazmak için böyle bir nedene ihtiyaç duymacaksın.:D Yakında zaten durum senin açından bile netleşecektir. Bu arada ben Hancock-Luffy arasında bir şey olur kesin demiyorum. Ama Hancock'un arasında bir şeyler olabileceği tek kişi şu an için Luffy diyorum. Diğer kimseyle ilişkisi olmaz.:D

Onu yazmak için böyle bir nedene ihtiyaç duymacaksın.:D Yakında zaten durum senin açından bile netleşecektir. Bu arada ben Hancock-Luffy arasında bir şey olur kesin demiyorum. Ama Hancock'un arasında bir şeyler olabileceği tek kişi şu an için Luffy diyorum. Diğer kimseyle ilişkisi olmaz.:D

Yok öyle bir dünya, unut bunu :D

Hayırlısı olsun diyorum. Gelin ata binmiş, ya kısmet demiş :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık