Şöyle resimler atma.:S Zoro-Tashigi. Daha başkasını bekleme sen.
Şöyle resimler atma.:S Zoro-Tashigi. Daha başkasını bekleme sen.
Mihawk-Perona
Aşkın yaşı var mıdır ki Bu arada olursa bu oluru diyorum ben.Yoksa ortada aşık oluncak tek şey maceraHancock ile Luffy arasında 12 yaş fark var.
Zoro ile Robin arasında 9 yaş fark var
Bir Sanji ile Nami yaşıt.
Sanji ve Hancock dışında diğerleri birbirine yüz vermiyor.
Bunun neyi net? :/
Kıskandın mı köftehorŞöyle resimler atma.:S Zoro-Tashigi. Daha başkasını bekleme sen.
Ne kıskaacağım, ığreynç:S Hem Zoro'ya yakışmaz. Karısından dayak yiyen adam mı olur? Hele de Zoro gibi bir adam. Dediğim gibi Zoro-Tashigi. Sinyali veriliyor hatta. Aç PH'yi oku bi. Bu arada Zoro dayak atsın da demiyoruz. Sadece Nami'den dayak yemeye alışmış. Nami'de Zoro'yu istediği gibi dövüyor. Olmaz bu iş.:S
Sanki Luffy dayak yemiyor Seride bu ikili kadar birbirine yakışan bir çift varsa o da Mihowk-Hancock ikilisidir. Sen yeniden okuyordun herhalde seriyi. ZoNa'nın işaretlerini görmüş olman lazım(dı). Tashigi de olursa şaşırmam tabi ama benim gönlüm Nami'den yanaNe kıskaacağım, ığreynç:S Hem Zoro'ya yakışmaz. Karısından dayak yiyen adam mı olur? Hele de Zoro gibi bir adam. Dediğim gibi Zoro-Tashigi. Sinyali veriliyor hatta. Aç PH'yi oku bi.
Hiçbir işaret göremedim. Eğer ki şu biri sağ eliyle iş yapıyorken diğeri sol eliyle yapıyor felan şeylerini geçersek. Luffy'de dayak yiyor. Ama Luffy Usopp'tan da yiyor. Chıpper da vuruuyor. Nami farklı değil yani o konuda. Mihawk-Hancock mu? Hancock gibi bir kadın Mihawk'a fazla gelir.Sanki Luffy dayak yemiyor Seride bu ikili kadar birbirine yakışan bir çift varsa o da Mihowk-Hancock ikilisidir. Sen yeniden okuyordun herhalde seriyi. ZoNa'nın işaretlerini görmüş olman lazım(dı). Tashigi de olursa şaşırmam tabi ama benim gönlüm Nami'den yana
Sanki Luffy dayak yemiyor Seride bu ikili kadar birbirine yakışan bir çift varsa o da Mihowk-Hancock ikilisidir. Sen yeniden okuyordun herhalde seriyi. ZoNa'nın işaretlerini görmüş olman lazım(dı). Tashigi de olursa şaşırmam tabi ama benim gönlüm Nami'den yana
İşaret kısmına gelirsek Tashigi'nin hiç şansı yok. Ama olur da Tashigi Wano'nun kayıp prensesi falan çıkar o zaman Zoro'yla bir ilişkileri olur. Zati Zoro da Ryuma'nın soyundan çıkacak. Beraber Wano Krallığının bağlarında üzüm yer, pirinç tarlalarında çıplak ayakla tarla çiğnerlerHiçbir işaret göremedim. Eğer ki şu biri sağ eliyle iş yapıyorken diğeri sol eliyle yapıyor felan şeylerini geçersek. Luffy'de dayak yiyor. Ama Luffy Usopp'tan da yiyor. Chıpper da vuruuyor. Nami farklı değil yani o konuda. Mihawk-Hancock mu? Hancock gibi bir kadın Mihawk'a fazla gelir.
Ben daha çok Zoro ile Tashigi'nin işaretlerini gördüm. Her gördüğünde triplere giriyor Zoro. Emin ol bu ikisinin önü daha açık.
Mihawk'ı süzdü mü bilmem. Ama olaya öyle bakcaksan Luffy için neler yaptı sen biliyorsun. g4 Luffy Hancock'un yanında pek kısa kalmıyor. Sıkıntı olmuyor pek.İşaret kısmına gelirsek Tashigi'nin hiç şansı yok. Ama olur da Tashigi Wano'nun kayıp prensesi falan çıkar o zaman Zoro'yla bir ilişkileri olur. Zati Zoro da Ryuma'nın soyundan çıkacak. Beraber Wano Krallığının bağlarında üzüm yer, pirinç tarlalarında çıplak ayakla tarla çiğnerler
Hancock-Mihawk olayını tekrar düşün derim. Yandan yandan az süzmedi Hancock Mihawk'ı Marineford'da
Luffy lastik olduğu sürece hiçbir formunda uzunluk kısalık sorunu çekmez; orası ayrı konu Ama yaşları uymuyor kardeşim, yaşlarıııııı! Op dünyasında Hancock'tan daha kibirli biri varsa o da Mihowk'tan başkası değildir. Hancock ilerde buna hayran kalacak ve aşık olacak. Sonra Dracula onu gelini yapacak ve minik Draculalarıyla sonsuza kadar mutlu yaşayacaklarMihawk'ı süzdü mü bilmem. Ama olaya öyle bakcaksan Luffy için neler yaptı sen biliyorsun. g4 Luffy Hancock'un yanında pek kısa kalmıyor. Sıkıntı olmuyor pek.
Ben bir işaret göremedim. Araların duygu bakımından o şekilde hiçbir şey olmadı.