Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aklima bi sey takildi crocodile luffyle yaptigi son dovusunde kancasi kiriliyo akabinde hemen smokerlar crocoyu tutuklayip impel downa goturuyo ve crocoyu impel downda tekrar gordugumuzde yeni kancasi vardi bu nasil oldu hukumet hayrina yeni kancami taktirmis hapse attigi adami

Shogun amiral gücünde bir adam çıkar. Zoro'nun shogun'la düşman olarak dövüşeceğini zannetmiyorum. Ama aralarında bir sürtüşme yaşanması olası. Babasını bilmem de dedesi belli :a:

Wanoda Zoro açısından dişe dokunur olacak tek şey muhtemelen şu olacak ki; sen bizim kutsal hazinemiz olan kılıcı ver biz sana ondan daha iyi kılıç veririz diyecekler. Zoroya alevli malevli bir kılıç falan verirler Zoroda yoluna devam eder. Belki değişik bir teknik öğrenir. Gerçi çok değişik bişi olsa Mihawkın haberi olurdu gibime geliyor ama.

wanoda lanetli kılıcı kırıp yerine alevli bir kılıç alacak diyorum ben
caps alında o yıllar gelince bizim site bildi diye hava atarsınız

Shogun amiral gücünde bir adam çıkar. Zoro'nun shogun'la düşman olarak dövüşeceğini zannetmiyorum. Ama aralarında bir sürtüşme yaşanması olası. Babasını bilmem de dedesi belli :a:
O zaman mihawk=>amiral diyosun ki bencede oyle
Dedesi derken gorosei yimi kastediyorsun aslinda olabilir zoronun hocasinada goroseinin oglu diyorlardi yoksa o zaman:eek:

Amcasi olabilirmi zoronun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık