Köpeği şebeğin abisi sarı kafa delecek. Hazırla şimdiden kendini.Köpek şebeği ısırsa da rahatlasak .
Köpeği şebeğin abisi sarı kafa delecek. Hazırla şimdiden kendini.Köpek şebeği ısırsa da rahatlasak .
Köpek Gorile satasir haberin yok.Köpek şebeği ısırsa da rahatlasak .
Kizarunun time skipten sonra güçlendiğini oda açıklamıştı . Tabi kaynagım yanlış değilse.Yeni güçler kattılar dendi adamlar güçlendi denmedi. Adam 60a merdiven dayamış daha ne güçlencek? Bu mantıkla Wb alayına tek ataymış. Yada Garp.
Ne desem bilemiyorum Amiral severler. Fetiş mi var nedir
Aokiji denizci ajani Yani bence direk akainu ile bağlantılı başka kımsenın bilmediğiAokiji hükümet ajanı olsa Gorousei'de ki dedenin Aokiji neden BB ile işbirliği yapıyor diye köpeğe hesap sorması manasız olurdu. Aokiji kendi kafasına göre bir şeyler planlıyor olabilir ama kalkıpta Denizcilerden daha beter olan Hükümet ile işbirliğine hiç girmez. Akainu'ya da zaten hükümet yanlısı diye karşı çıkmıştı.
Aokiji'nin devrimci ajanı olması bile daha mantıklı.
SAlın küçük enişteyiMF'de 3 amiralin karşısına geçip atar yapanda Luffy'di. O zaman Luffy tek gitsin marineyi yıksın kıstas buysa. Luffy'ninki cahil cesareti hayatında kaç tane yonkou görmüş biri yarı ölüydü zaten ona bile hayranlıkla bakıyordu.
Gitsin önce Kizaru'yu alsın gelirken de 2 ekmek.
Lütfü gitsin bi sarı kafayı kurtarsın elden gidiyor çocuk haberleri yok. . Aşk çocuğu dsfgdjhkdf.SAlın küçük enişteyi
Sabo maymunlardan geliyor o zaten belli. Bin kin gitmiyirim.s.s.sKöpeği şebeğin abisi sarı kafa delecek. Hazırla şimdiden kendini.
Goril mi hani nerede? Benim gördüğüm küçük korsancılık oynayan bir hint şebeği .Köpek Gorile satasir haberin yok.
Ağır yaralar? Hani nerede? Fanlıktan olmayan şeyleri görüyorsun şu dediklerine kendin bile inanmıyorsundur Erkan12.Ayağını almış olması Akainu'nun 10 günlük bir dövüş sonunda ağır yaralar sonucunda bunu yapmış olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Kulak yarısı derken mübalağa yapıyorum, tabii sen takma isminde de anlaşıldığı gibi bu mübalağayı anlayacak durumda değilsin.