Adamın planı varsa yonkou sığıntısı lafı boşa gidecek mi? Evet.
Bege de batırır istese gemi zor iş değil.
Görevi Sanji ve CC'yi almaktı. Bir sürü kişi içinden aldı. İş bu. Kid'den çok iş yapmış yani.
Adam karizmatik değil diye ezmeyin!
Seninle Kid, Bege ve Jack vs'si konusunda ayrı düşmüştük. Kid'de zaten benim dediğim olacak gibi gözüküyor. Jack'te de dediğim oldu. :/
Bege'ye de az kaldı bekle. :/
-Sığınmış mı?Evet.Planı bile olsa istemediği şeyleri yapıyor mu?Yine evet.Bu Drake içinde geçerli.Drake'e bişey demiyorsun deme diye diyorum.Ne olursa olsun bi süreliğine bile olsa,yonkoya dahi olsa boyun eğmeden ilerlemek önemli.Şu ana kadar bunu başardığını gördüğümüz Luffy ve her ne kadar emin olmasakta Kid var.Eğer Kid'de Kaido-sama diye ortada dolanıyorsa batsın bu novalık.
-Bege gemi batıramaz.Batırabilirde yemez.Mesela Bege Doflamingo'yu alacak güçte olsa dahi onu alamazdı. Çünkü onu aldın mı karşına Kaido'yu alırsın.Kid'de gemi batırıyor diye değil Big Mom'ı karşısına alıyor diye iş yapmış oluyor.Biri karşısına alıyor biri planı olsa dahi sığınıyor.
-Bege Sanji ile CC'yi aldı .Ama Sanji kaçabilirmiydi istese?Nami'ye göre evet.Ki sigaradan etkilenen Bege'ye DJ'nin neler yapabileceğinin düşününce daha da olası görünüyor.Üstüne üstlük Sanji CC'nin gel karabacak şu ikisini dövelim teklifini çevirdiğinide unutmayalım.Öncede dedim Sanji bu şekilde görevini tamamlasaydı sadece sen değil forumun bi kısmı Sanji'yi yerin dibine sokardınız.
-Tiplede alakalı değil.Bunun böyle olmadığını kaç defa daha söylemem gerek bilmiyorum ama değil.
-Kid'de vs atmayabilir,Sen Jack'in harcanmasının haksızlık oacağını söylüyor ve bunu Jack'in çok önceden adını duymamız filan bağlıyordun,Ama Jack denizin dibini boyladı,Bege'de ise yanılacağımı hiç sanmıyorum.Fos olduğu konusunda yani.Muhtemelen Sanji'den yahut Luffy'den en kötü ihtimal illa birinden şamarı yiyecek ve forumda hakettiği yere konulacaktır Bege.En dibe yani.