Zeki birisi.Sanjinin işini bununla gòrmüş olabilir :/Konu Sanji'nin seviyesi, eğitmeninin çapının ne olduğu?
Zeki birisi.Sanjinin işini bununla gòrmüş olabilir :/Konu Sanji'nin seviyesi, eğitmeninin çapının ne olduğu?
Anlatmaya çalıştığımda bu, Dof orda Law'ı sezemediyse bu kullanmadığından kaynaklanıyor Luffy Law'ı sezemediyse bu da kullanmadığından çünkü o durumlarda kullanmamaları seneryoya uygun şekilde ilerliyor.Her zaman için kullanmıyordurlar k.hakilerini. Ya da belli bir alana yöneltilmesi olayı felan vardır kritik durumlarda.
Shin Onigashima diye bi oyun var orda görmüs Kaido da galiba Oni çıkacak.Animeye baktım da Kaido yukardayken o garip boynuzlu şey gene o adada var. Geçen Kaido'nun mangada gösterilişinde gene o garip siyah boynuzlu şey vardı.
Ne o acaba ya? Kaido'nun silueti olamaz herhalde. Bakalım altından ne çıkacak.
Kuma vs Ivankov'da o mesajı almıştım. Şimdi net hatırlamıyorum. Ivankov üstün olduğunu belli ediyordu sanki konuşmalarıyla.Kesinlikle demiyorum ama büyük ihtimal Kuma>İva-sama.Mesaj neydi merak ettim doğrusu bu arada?
Yok alan olayını yapamadıkları için değil de o şekilde yaymadıkları için olabilir. Hani Hxh'de neni yayıyordu. O çapa girince farkediyordu. Aslında k.hakide böyle olabilir. O anki senin yaydığın çapa göre ya da direk istediğin kişiye yöneltme olayıyla felan alakalıdır.Anlatmaya çalıştığımda bu, Dof orda Law'ı sezemediyse bu kullanmadığından kaynaklanıyor Luffy Law'ı sezemediyse bu da kullanmadığından çünkü o durumlarda kullanmamaları seneryoya uygun şekilde ilerliyor.
Bu örnekler için alan mevzusuna katılamam çünkü her iki karekterde bi kaç 10 metreyi sezebilecek çaptalar...
Katılıyorum, keşke en olayını direkt çarpsaydı. Böyle yarım yamalak kalıyor, kalacak? B. Haki nasıl görsele döktü ve anlaması kolay olduysa k. Hakide öyle olabilirdi. Şimdi herkes bin farklı yerde farklı yorum yapabilir.Yok alan olayını yapamadıkları için değil de o şekilde yaymadıkları için olabilir. Hani Hxh'de neni yayıyordu. O çapa girince farkediyordu. Aslında k.hakide böyle olabilir. O anki senin yaydığın çapa göre ya da direk istediğin kişiye yöneltme olayıyla felan alakalıdır.