Çok güzel olmuş yaw ahahaFikir aklıma yatınca dayanamadım la
Yiğit özgür stilinde beege
Çok güzel olmuş yaw ahahaFikir aklıma yatınca dayanamadım la
Ahahaha efsane ya. Sen yaptıysan eline sağlık.Fotoşok falan bilmem ama şu amatör çalışmayı seninle paylaşmak isterim :/
Yahu kalbi onların elinde ve adam kelepçeli.Bu bence bişeyi değiştirmiyor.Mesela Spandam ve Robin.9 dorikili Spandam Robin'e neler yapıyordu.Robin kurtulduğunda olanları biliyorsun.Bu da aynı hesap.Chopper istediği kadar döverim desin.Kelepçe çıktığında ortada boynuzları bile kalmaz Chopper'ın.Şimdi gelmiş Chopper'dan ayar yiyor sıkıntı burada zaten.
Ha gidecek bir yeri yok. Belki bundan ses çıkarmıyordur. Mantıklı gelen bu bana. Yani bizim tayfa bıraksa şuan ölüp gidecek. Ölmektense kendinden güçsüz kişilerden ayar yemeyi kabul edecek karakterde birisi zaten.
Luffy ile Law'ı da yapacaktım ama üşendim be Hava çok sıcak bunalıyor insan :/Ahahaha efsane ya. Sen yaptıysan eline sağlık.
Hasta olduğundan kullanamıyordu galiba.Bişey sormak istiyorum WB neden marineford savaşında hiç haki kullanmadı ? kullandı mı ?
Ama Roger'ın ölümcül hastalığı varken korsanlar kralı oldu (sanırım haki kullanarak) ?Hasta olduğundan kullanamıyordu galiba.
Roger Wbear gibi çapsız mı? Ölümünden saniye önce Dünya'yı birbirine kattı adam, hala da etkisi etkisi sürüyor. Wbear anca sapkın arzuları neticesinde oğlan çocuklarını zorla yanına toplasın.Ama Roger'ın ölümcül hastalığı varken korsanlar kralı oldu! (Sanırım haki kullanarak.)
O da mı adam değil yoksa?Roger Wbear gibi çapsız mı? Ölümünden saniye önce Dünya'yı birbirine kattı adam, hala da etkisi etkisi sürüyor. Wbear anca sapkın arzuları neticesinde oğlan çocuklarını zorla yanına toplasın.
Beyazsakal'ı haki kullanırken görmedik. Marineford'da Garp, Marco'ya karşı kullandı. Bundan daha net olanı ise Vista ve Marco'nun Akainu'ya karşı kullanmasıydı.Bişey sormak istiyorum WB neden marineford savaşında hiç haki kullanmadı ? kullandı mı ?
Luffy Haoshoku Haki kullandı.
3 amiral Wbear'ın depremini durdurmak için haki kullandı.
Hancock Smoker'a karşı haki kullandı.