Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi gelmiş Chopper'dan ayar yiyor sıkıntı burada zaten.

Ha gidecek bir yeri yok. Belki bundan ses çıkarmıyordur. Mantıklı gelen bu bana. Yani bizim tayfa bıraksa şuan ölüp gidecek. Ölmektense kendinden güçsüz kişilerden ayar yemeyi kabul edecek karakterde birisi zaten.
Yahu kalbi onların elinde ve adam kelepçeli.Bu bence bişeyi değiştirmiyor.Mesela Spandam ve Robin.9 dorikili Spandam Robin'e neler yapıyordu.Robin kurtulduğunda olanları biliyorsun.Bu da aynı hesap.Chopper istediği kadar döverim desin.Kelepçe çıktığında ortada boynuzları bile kalmaz Chopper'ın. :)
 

Roronoa Zoro

Ama Roger'ın ölümcül hastalığı varken korsanlar kralı oldu! (Sanırım haki kullanarak.)
Roger Wbear gibi çapsız mı? Ölümünden saniye önce Dünya'yı birbirine kattı adam, hala da etkisi etkisi sürüyor. Wbear anca sapkın arzuları neticesinde oğlan çocuklarını zorla yanına toplasın.
 
Bişey sormak istiyorum WB neden marineford savaşında hiç haki kullanmadı ? kullandı mı ?
Beyazsakal'ı haki kullanırken görmedik. Marineford'da Garp, Marco'ya karşı kullandı. Bundan daha net olanı ise Vista ve Marco'nun Akainu'ya karşı kullanmasıydı.

Bu konuya çok fazla takılma, E. Oda özellikle koka'yı zaman atlamasından sonra daha fazla kullanılır hale getirdi. Marineford'da 3 kişi kullanırken, Shin sekai'de kullanmayan yok... Ortada bir tutarsızlık var. Çok fazla kafa yormamak lazım :)

Bir de Vista ve Marco Haki ile Akainu'yu kesiyor. Akainu: '' ah haki kullanıcıları'' deyip, tekrar birleşiyor, hiç bir şey yokmuş gibi yoluna devam ediyor. Bizim bildiğimiz silahlanma haki, Logia meyve kullanıcılarının bedenlerine temas etmemizi, onlara zarar vermemizi sağlar ama burada Akainu'nun gördüğü bir zarar yok. Bence burada bir çelişki var.
Pek çok kimse Akainu'nun gözlem haki ile saldırıyı hissedip, vücudunu ayırdığını söylüyor ama ben buna pek ihtimal vermiyorum.
Mesela, Zoro koka ile Akainu'yu Marco ve Vista'nın kesitiği gibi kesse ne olur?Bende bu sorunun cevabı yok..

Sonuç olarak, haki ve kullanımı, sonra logia meyve kullanıcılarının hakiye verecekleri tepki hala yeterince net değil. En azından çelişkiler var.

Edit1: Bir de Akainu'nun Beyasakal'ın depreminden etkilenmesi de insanın kafasında soru işareti olusturmuyor değil, Akainu'nun ağzdından kan geliyor.. Bu da bi şekilde zarar gördüğünü bize gösterir ama bunun sebebi hakimi baska bir şeymi net bir bilgi yok ama Logia zarar görüyorsa işin içinde haki de var denebilir.

Edit2: Bir de Jozu var, sonradan aklıma geldi.. Daha baska haki kullanan var da aklıma gelmiyorsa kusura bakmayın :)

Edit3:
Luffy Haoshoku Haki kullandı.
3 amiral Wbear'ın depremini durdurmak için haki kullandı.
Hancock Smoker'a karşı haki kullandı.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık