Onu yendi bile.Hatta o sırada Shogun ile kapışıyordur.
Onu yendi bile.Hatta o sırada Shogun ile kapışıyordur.
Yohohohoho!Onu yendi bile.
Vergoyu yenemeyen Sanji gidecek Lucciyi yenecek. Haklisin baya mantikli. Lucci dahi cocuk olarak gosteriliyor peki Vergo hic bir sifat eklenmedi. Hadi senin icin esit diyelim. Vergo biraz uzatsa Sanjinin mezarinda Luffy ve Zoro sake iciyordu simdi yada stephan havking gibi olurdu herhaldeO nasıl bir mantık ya ? Sanji şimdiki haliyle yener Lucci'yi.Seri sonunda 3-4 Lucci yer Sanji dalga mı geçiyorsun sen.
Kuma biraz uzatsa Zoro'nun mezarında Luffy ile Sanji cuğara içiyordu şimdi.Zoro Kuma seviyesine gelemeyecek mi???Aşacak bile :/
Vergoyu yenemeyen Sanji gidecek Lucciyi yenecek. Haklisin baya mantikli. Lucci dahi cocuk olarak gosteriliyor peki Vergo hic bir sifat eklenmedi. Hadi senin icin esit diyelim. Vergo biraz uzatsa Sanjinin mezarinda Luffy ve Zoro sake iciyordu simdi yada stephan havking gibi olurdu herhalde
Bencede oyle olacak. Ben sadece seri sonunda Zoro amiral dengi olacak olayina karsiyim. Yinede 2 yil onceki Lucciyi su andaki Sanji alamaz. Ha Kaido savasina kadar gececektir o seviyeyi.Kuma biraz uzatsa Zoro'nun mezarında Luffy ile Sanji cuğara içiyordu şimdi.Zoro Kuma seviyesine gelemeyecek mi???Aşacak bile :/
Zoro'ya amiral diyip Sanji'ye Vergo demek ne peki?Biliyorum varsayım yaptın ama yanlış bence.Zoro Amiral oldu diyelim Sanji Dof olur.Yahut Marco olur,Yahut Sabo olur.Ve yahut amiralin bir tık altı ne varsa o olur.Zoro-Sanji arası fark bence azBu arada sen tam olarak anlamamissin bende seri sonu Sanjiyi amiral ustu bekliyorum ama Zoro Yonkou seviyesi olur. Dikkatli oku. Ve son olarak haki kullanabilen 4 tana Lucciyi ayni anda hic bir amiral alamaz.
Valla Zoro amirale kafa tutarken Sanji Vergoya ayagini catlatti sonra Doftan tek yedi )) oyle fark baya var su anda.Zoro'ya amiral diyip Sanji'ye Vergo demek ne peki?Biliyorum varsayım yaptın ama yanlış bence.Zoro Amiral oldu diyelim Sanji Dof olur.Yahut Marco olur,Yahut Sabo olur.Ve yahut amiralin bir tık altı ne varsa o olur.Zoro-Sanji arası fark bence az