Bu hafta kapakta çıkacak resmini diyorsan bence Teach daha dikkat çekici adamın gözleri yokKaidonun disleri sizede itici gelmiyor mu hic olmamış bana göre o kısım.
Öyle görünüyor. Resim bu haftaki bölüm ile alakalı o yüzden mümkün. Bölüm çıksında görürüz.Bu yeni bölümle mi girecek bu arca?
One Piece tartışılan yerleri gezdim. Adamlar deli gibi tartışıyor. Bizim forum ölmüş. Bunun konusu falan açılamaz mı?
Forum olayın ciddiyetini anlayamadı galiba çünkü. ://
Konu olarak açsak daha iyi olmaz mı karışacak ya burada şimdi?Öyle görünüyor. Resim bu haftaki bölüm ile alakalı o yüzden mümkün. Bölüm çıksında görürüz.
Ayrıca tartışılıyorda bizim forumda karakterlerin tipleri konudan daha mühim.
@troysi55 O sadece yeni arkın gelişini haber vermek için çizilmiş. Kapak resmi o değil büyük ihtimalle.
Öyle mi ben yanlış anladım sanırımÖyle görünüyor. Resim bu haftaki bölüm ile alakalı o yüzden mümkün. Bölüm çıksında görürüz.
@troysi55 O sadece yeni arkın gelişini haber vermek için çizilmiş. Kapak resmi o değil büyük ihtimalle.
E tartışmayı bir yerden başlatmak lazım.Öyle görünüyor. Resim bu haftaki bölüm ile alakalı o yüzden mümkün. Bölüm çıksında görürüz.
Paylaştığım o resim kapakta ve renkli sayfayla çıkacağını belirtiyor sadece, oradaki resim kapak olacak demek değil. (Gerçi ne olacağı da belli olmaz ama genelde oradaki olmuyor)Öyle mi ben yanlış anladım sanırım
Kapak değil mi o renkli çıkacak yazmışsın ama ?
Tamam ben yanlış anlamışımPaylaştığım o resim kapakta ve renkli sayfayla çıkacağını belirtiyor sadece, oradaki resim kapak olacak demek değil. (Gerçi ne olacağı da belli olmaz ama genelde oradaki olmuyor)
@Monkey D. Luffy
Konu başlığı için bölüm çıksın bakalım nedir ne değildir ona göre hareket ederiz. Ayrıca genel tartışma başlığını ark ark olacak şekilde açalım diye düşünmüştüm ama bizde olmaz o iş. Genel Tartışmaya devam. Ama yeni ark ile ilgili başlık üstte yazdığım gibi çıksında bakarız.