Ciddi değilsin di mi?Cevap aslında belli Dofy düşmesi gerektiği şekilde düştü. Wb mezarından kalksa,gelse onun kadar dayanamazdı, der kaçarım.
Ciddi değilsin di mi?Cevap aslında belli Dofy düşmesi gerektiği şekilde düştü. Wb mezarından kalksa,gelse onun kadar dayanamazdı, der kaçarım.
Biraz mübağla yaptım ama WB'yi şöyle gözünün önüne getir istersen. Fuji'nin indirdiği meteorda kalbi tekler ve yaralanırdı. Law'ın hızı çok ters gelirdi, yaşlı adama.Ciddi değilsin di mi?
Her saldırıyı ben yine önden karşılarım savuşturmam diye düşünürse gamma yediğinde kurtaramazdı kendini bence.Biraz mübağla yaptım ama WB'yi şöyle gözünün önüne getir istersen. Fuji'nin indirdiği meteorda kalbi tekler ve yaralanırdı. Law'ın hızı çok ters gelirdi, yaşlı adama.
Fark şu Akainu'yu tek yumrukta yamultan adam Law'a nabar Gamma yese de Law'ı tekler geçerdi.İç organları yok olup amiral döven adamdan bahsediyoruzBiraz mübağla yaptım ama WB'yi şöyle gözünün önüne getir istersen. Fuji'nin indirdiği meteorda kalbi tekler ve yaralanırdı. Law'ın hızı çok ters gelirdi, yaşlı adama.
Arenada yonkou devirebilen yumruğa sahip kişi ve bir sürü güçlü adamlar var, bunları es geçmeyelim.Fark şu Akainu'yu tek yumrukta yamultan adam Law'a nabar Gamma yese de Law'ı tekler geçerdi.İç organları yok olup amiral döven adamdan bahsediyoruz
Fuji'yi çok hafife alıyorsun.Bi meteor değil ama akıbetinin aynı olacağını düşünüyorum Deprem yumruğu kullanmadan da yumruklayabilir :S Bilemedim şimdi.
Adam magmayı üfleyerek söndürüyor :T
Adamına göre muameleArenada yonkou devirebilen yumruğa sahip kişi ve bir sürü güçlü adamlar var, bunları es geçmeyelim.
Fuji'yi çok hafife alıyorsun.
Hikaye o yumruk Yonkou deviremez.Yonkou görmemişler sallıyorlarArenada yonkou devirebilen yumruğa sahip kişi ve bir sürü güçlü adamlar var, bunları es geçmeyelim.
Fuji'yi çok hafife alıyorsun.