200'den fazla sayfa Dof vs Luffy üzerine tartışmaların döndüğü konuşmalar. Dof handikaplıydı falan filanForumda yeniyim. 833 sayfa ne tartışmışsınız be.
Her neyse de, Mihawk, Yağmur Shiryuu tarafından öldürülecek.
200'den fazla sayfa Dof vs Luffy üzerine tartışmaların döndüğü konuşmalar. Dof handikaplıydı falan filanForumda yeniyim. 833 sayfa ne tartışmışsınız be.
Her neyse de, Mihawk, Yağmur Shiryuu tarafından öldürülecek.
Doflamingo % kaçındaydı onu tartışıyorduk,bir türlü karar veremedik.200'den fazla sayfa Dof vs Luffy üzerine tartışmaların döndüğü konuşmalar. Dof handikaplıydı falan filan
Ben demiştim Dressrosa bittikten sonra bu dövüş durmadan tartışılacak diye ama birisi demişti unutulur birkaç aya diye. Okuması bazen zevkli oluyor ama tartışmalarıDoflamingo % kaçındaydı onu tartışıyorduk,bir türlü karar veremedik.
Tamam bu cevap şu soruyu doğuruyor sonrasında: Luffy yüzde kaçındaydı?Doflamingo %66,6'sındaydı.
Cevap aslında belli Dofy düşmesi gerektiği şekilde düştü. Wb mezarından kalksa,gelse onun kadar dayanamazdı, der kaçarım.Tamam bu cevap şu soruyu doğuruyor sonrasında: Luffy yüzde kaçındaydı?
Luffy'yi savunanların anti tezi.
Dof gamma knife yedi ama.
Dof'u savunanların anti tezi.
Böyle böyle devam ediyor. Bir sonuca varılacağını sanmıyorum
Bende tam diyodum kim fitili ateşleyip gidecektiCevap aslında belli Dofy düşmesi gerektiği şekilde düştü. Wb mezarından kalksa,gelse onun kadar dayanamazdı, der kaçarım.
O da %79,776234 falan Ne biliyim... Ama bak iç organları yanmış ve hala Amirallerle falan kapışan bir Wb ile bikaç organı zarar görmüş ve üstüne tahminen bu yaraya? birden fazla müdahalede bulunmuş Doflamingo kıyaslanıyorTamam bu cevap şu soruyu doğuruyor sonrasında: Luffy yüzde kaçındaydı?
Luffy'yi savunanların anti tezi.
Dof gamma knife yedi ama.
Dof'u savunanların anti tezi.
Böyle böyle devam ediyor. Bir sonuca varılacağını sanmıyorum
Valla hocam ben bu konuda apolitik davranmayı tercih ediyorum İki ucu b.klu değnek. Nerden tutsan elinde kalıyor mevzu. Bundan sonra da bir fikir birliğine ulaşılabileceğini de sanmıyorum açıkçası çünkü malum Dof ID zindanlarında takılacak bundan sonraO da %79,776234 falan Ne biliyim... Ama bak iç organları yanmış ve hala Amirallerle falan kapışan bir Wb ile bikaç organı zarar görmüş ve üstüne tahminen bu yaraya? birden fazla müdahalede bulunmuş Doflamingo kıyaslanıyor