Zoro'yu değil fanını karıştırdım.Nickimle dalga geçme lütfen.Zoro'yu niye karıştırıyorsun araya Prenses Montenegro
@Monkey D. Dragon
Doğru zamanı bekliyoruz biz.
Zoro'yu değil fanını karıştırdım.Nickimle dalga geçme lütfen.Zoro'yu niye karıştırıyorsun araya Prenses Montenegro
bak mes ve gamma kesin bitirici. kkg kesin bitirici mi belli değil. kaidou sana deseki kendimi savunmayacağım darbeyi de alacağım haki kullanmayacağım, gamma mes ve kkg den bir tanesi ile vurma hakkın var. hangisi ile vurursun? son kez yazıyorum sana.Biri Sbs'de sorsa bu konu ile alakalı bir şey de herkes rahatlasa...
Direk kafaya KKG atarım. Mesin Kaido'nun vücudunu deleceği bile belli değil. Diğer taraftan @RedTeroR söylemişti. Roger iki mızrak ile öldürüldü.bak mes ve gamma kesin bitirici. kkg kesin bitirici mi belli değil. kaidou sana deseki kendimi savunmayacağım darbeyi de alacağım haki kullanmayacağım, gamma mes ve kkg den bir tanesi ile vurma hakkın var. hangisi ile vurursun?
senle tartışmama konusunda haklı olduğumu tekrar gördüm valla.Direk kafaya KKG atarım. Mesin Kaido'nun vücudunu deleceği bile belli değil. Diğer taraftan @RedTeroR söylemişti. Roger iki mızrak ile öldürüldü.
İyi geceler.senle tartışmama konusunda haklı olduğumu tekrar gördüm valla.
@Monkey D. Luffy sen hala cevap verecen
Amacı Luffy'yi ve G4'ü ezmek olan birisine niye cevap vereyim ki? Buna cevap versem yarın başka bir şeyle geleceksin. Yarın cevap versem ertesi gün başka bir şeyle geleceksin. Kısır döngü yani.senle tartışmama konusunda haklı olduğumu tekrar gördüm valla.
@Monkey D. Luffy sen hala cevap verecen
iihh öyle olmaz. ben bir şey söyledim. sen bunlar senin fikrin dedin. ben de aksini mangadan göster dedim. burada yapman gereken tek şey aksini mangadan göstermek. fakat mangadan gösteremeyeceğim için, hatta manga benim dedigimi onayladığı için, bana cevap vermemeyi tercih ediyorsun.Amacı Luffy'yi ve G4'ü ezmek olan birisine niye cevap vereyim ki? Buna cevap versem yarın başka bir şeyle geleceksin. Yarın cevap versem ertesi gün başka bir şeyle geleceksin. Kısır döngü yani.
Forumun çoğu bana katılsa da fanlıkla suçlayacaksın beni. Aynı şekilde o çoğunluğu da.
En iyisi seninle tartışmamak. Diğer arkadaşlara da bunu öneririm.
benim mangadan çıkardığım değil. mangada olan bu. sen farklı bir şey çıkardıysan deki orada aslında olan bu.@karolla
Bunlar senin mangadan çıkardıkların. Senin fikrin. Katılmıyorum.
Sıkıldım ama alıntı yapıp durma. Rahatsız oluyorum. :/
10 sayfa açıklama yapsam da bir şey değişmeyeceğini düşündüğümden;benim mangadan çıkardığım değil. mangada olan bu. sen farklı bir şey çıkardıysan deki orada aslında olan bu.