Dof Law'dan sonra kendini iyleştirdiği vakit gayet çevik bir şekilde hareket ediyor. Sendeleme kısmı g4'ten sonra oluyor.king kongu dof saglamken mi yedi? ayakta sendeleyerek gidiyordu. bu adamın bilincini yok etti.
Dof Law'dan sonra kendini iyleştirdiği vakit gayet çevik bir şekilde hareket ediyor. Sendeleme kısmı g4'ten sonra oluyor.king kongu dof saglamken mi yedi? ayakta sendeleyerek gidiyordu. bu adamın bilincini yok etti.
sonuç olarak kkg yediğinde sendeleyen birisiydi. bu adama da sağlam diyorsan yuh.Dof Law'dan sonra kendini iyleştirdiği vakit gayet çevik bir şekilde hareket ediyor. Sendeleme kısmı g4'ten sonra oluyor.
G4'te son Leo Bazookayı yedikten sonra Dof sendeliyordu. Law'ın tekniğini iyileştirdikten sonra çevikliği gayet üzerindeydi. Manga'dan bakabilirsin. KKG'yi yediği sıra zaten direk bilinç kaybı yaşadı. Bildiğin uzanmıştı.sonuç olarak kkg yediğinde sendeleyen birisiydi. bu adama da sağlam diyorsan yuh.
dof ile ace bence denkler. amiral 10 ise bunlar 7.5 olur.Gama'yı yiyecek ve hayatta kalacak birisi yok diyorum. Dof'un kaldığına bakma Oda açıkça sıvadı, yetenek uydurdu. Wb yese o dahi ölür. İçten haki koruması diye bir şey yoksa. Mes'e gelince koka ile korunursun diye düşünüyorum. Asıl sıkıntı Law öyle gama atamıyor istediği gibi rakibin zayıflamış olması gerekiyor. Law'ın nasıl gama attığına bakalım. Sağlam bire bir vs de yapabilir miydi?
Onun dışında bu saldırılar kesinlikle bitirici ve sana katılıyorum. KKG ile Kaido veya WB ölmez ama gama ile işleri biter.
Birde asıl soru şu, sen Dof'u nerede görüyorsun?
Anlatmaya çalışıyorum anlamıyorsun kaç kez anlatmam gerek.Adam köprü savaşında Mes gibi ani saldırılardan sıyrılıyor yanağından çizik yiyerek sadece.Ama daha sonra luffy hiç hızlanmadan karşısına geçip antrenman yapıyor üzerinde yumruklarla.Savuşturamıyor bile saldırıları.O özelliğini neredeyse kaybetmiş.G4'te son Leo Bazookayı yedikten sonra Dof sendeliyordu. Law'ın tekniğini iyileştirdikten sonra çevikliği gayet üzerindeydi. Manga'dan bakabilirsin. KKG'yi yediği sıra zaten direk bilinç kaybı yaşadı. Bildiğin uzanmıştı.
Sen bence kıyası yapamıyorsun. Luffy'nin önceki teknikleri adamı sendeletiyorsa KKG direk işini bitirirdi zaten. Luffy'nin kendinden emin olup onu bir vuruşta indireceğini söylemesinin diğer bir nedeni de budur büyük ihtimal.dof ile ace bence denkler. amiral 10 ise bunlar 7.5 olur.
ek olarak mesden korunma şundan korunmayı falan es geç. kaidou desinki kendimi savunmayacagim. kkg vurun, mes yapın, gamma yapın. elinde tek şansı olan adam kkg ile mi vurur mes falan mi yapar?
@Alpamis alla sen benle tartışma sen. hakkatten sen elma ile armutu karistiriyorsun. sendeleyen adamı indirdi diyorum hala başka şeyler diyorsun. tartışma benle yav sen.
Sende katıl :/Fıkra gibi oldu ha 1 zoro 1 luffy 1 dof fanı uçağa binmişler...
Zoro'yu niye karıştırıyorsun araya Prenses MontenegroFıkra gibi oldu ha 1 zoro 1 luffy 1 dof fanı uçağa binmişler...