kör topal
Sen orada Zoro'nun Tashigi'yi ortadan ikiye ayırdığını Oda'nın çiziceğini mi bekliyorsun yoksa .Tashigi bile bunu yapıyorsa, Tashigi > Pica'dır...
Sen orada Zoro'nun Tashigi'yi ortadan ikiye ayırdığını Oda'nın çiziceğini mi bekliyorsun yoksa .Tashigi bile bunu yapıyorsa, Tashigi > Pica'dır...
Bunlar lisede 100 alınca kendisi alan 50 aldığında hoca verdi diyenlerLuffy torpilmiş. Bunu diyen adam hiçbir sebep yokken sadece ustasının dediği şeyi hatırlayarak çeliği kesince ya da yine hiçbir sebep yokken Asura gibi bir teknik ortaya çıkardığında bunu farklı yorumluyor.
Artık bilmiyorum. Yeter ki bir karakteri nasıl yorumluyorsan diğerini de o tarzda yorumla.Bunlar lisede 100 alınca kendisi alan 50 aldığında hoca verdi diyenler
Yok yahu deme öyle. Gösterildiği sayıdaki yıkımı oldukça fazlaydı ayıboğanın:/ Hatırlamıyorum bölüm olarak kaçtı ama 795-805 arası bir yerlerdeydi.Onlar boş yıkama yağlama işleri. İcraat lazım bize. Bizzat kendi gözlerimizle görmeliyiz tosuncuğun gücünü. :/
En azından kılıcını kırabilir, veya Tashigi'yi geriye fırlatabilirdi. Law direk tek attı mesela.Sen orada Zoro'nun Tashigi'yi ortadan ikiye ayırdığını Oda'nın çiziceğini mi bekliyorsun yoksa .
Cidden şunu yapan adam öyle bir şey yaparmı Tashigi'ye ?En azından kılıcını kırabilir, veya Tashigi'yi geriye fırlatabilirdi. Law direk tek attı mesela.
1. Gelmez.Beyler sizce Jinbei tayfaya gelmeli mi?Ve gelir mi?Ve gelirse Luffy'nin de diğer tayfadakiler gibi kendi hariç güçlü bi üçlüsü olur mu Zoro-Sanji-Jinbei.Bildiğiniz üzere genelde tayfalarda kaptanlar hariç genelde üç kişi gücü ile göze çarpıyor.Mesela WB'nin Marco-Jozu-Vista'sı vardı,Kaido'nun yıkımcıları 3 kişi,Shanks'ın tayfada 3 kişi çok göze çarpıyor Beckmann-Yasopp-Roo,Doflamingonun 3 yöneticisi vardı Pica-Trebol-Diamante,
Eeee benim Luffy'min neyi eksik onunda 3lüsü olsun.Soruyorum işte sizce Jinbei gelirse bu görevi üstlenebilir mi?Ya da Franky ileride Jinbei'yi aşıp Zoro-Sanji-Franky üçlüsü mü olur?Ya da Law mı gelir?Ve ya bizim Zoro-Sanji ikilisi yeter de artarmı?3 kişiye bedel olur mu?Bence Luffy'nin üçlü bi kuvveti diğerlerinden güçleri ile ayrılan bi gücü olsa fena olmaz
Neyse kısaca sorular şunlar:
1-Jinbei tayfaya gelir mi?
2-Jinbei tayfaya gelmeli mi?
3-Jinbei gelirse Zoro ve Sanji ile bi üçlü olurlar mı?
4-Jinbei olmasa bile ileride Luffy'nin de Zoro-Sanji hariç bu ikili kadar olmasada sağlam bi adamı olur mu yoksa o arcta katılan kişilerle mi halledilir iş (ph'da lawın Vergo'yu,Dressrosada Kyros'un Diamanteyi alması gibi)
Cevaplayında bi tartışma oluşsun gençler.Düşüncelerinizi bekliyorum
Burada ace'i mi gomuyon anlamadimüç kişi gücü ile göze çarpıyor.Mesela WB'nin Marco-Jozu-Vista'sı vardı,