Onlar boş yıkama yağlama işleri. İcraat lazım bize. Bizzat kendi gözlerimizle görmeliyiz tosuncuğun gücünü. :/Weewiling gücünü göstermek ?
Adam amiralden kol almış başka bir amiral gidip adamın güçlü olduğunu onaylamış daha ne yapsın adam
Onlar boş yıkama yağlama işleri. İcraat lazım bize. Bizzat kendi gözlerimizle görmeliyiz tosuncuğun gücünü. :/Weewiling gücünü göstermek ?
Adam amiralden kol almış başka bir amiral gidip adamın güçlü olduğunu onaylamış daha ne yapsın adam
Gücünü göstermekten kastım, güç seviyesi değildi. Dövüş şekli, varsa meyvesi, hakisi falandı. Marcoyu kobay olarak kullanabilir Oda. Ondan dedim.Weewiling gücünü göstermek ?
Abi Amiralen Kol almış diyorum sen bize göstersin diyorsun ne bekliyorsunuz kolu gözünüze mi soksunOnlar boş yıkama yağlama işleri. İcraat lazım bize. Bizzat kendi gözlerimizle görmeliyiz tosuncuğun gücünü. :/
Marco'yu yedirmeyizGücünü göstermekten kastım, güç seviyesi değildi. Dövüş şekli, varsa meyvesi, hakisi falandı. Marcoyu kobay olarak kullanabilir Oda. Ondan dedim.
Tam olarak resmileşmiş değil ama o kol alma olayı. Manga'da geçerse bu tarz bir olay daha iyi olur. Onu da geçtim, asıl olay tosuncuğun şov yapmasını istiyoruz. Öff bee ne güç ama diyelim gördüğümüzde.Abi Amiralen Kol almış diyorum sen bize göstersin diyorsun ne bekliyorsunuz kolu gözünüze mi soksun
Hani belki bir Flash back diyeceğim ama sanmıyorum
Buggy almış.Z'nin kolunu alan kişinin Weevil olduğu kesin mi?
Amacını çözemedim.Buggy almış.
Buggy de almış olabilir. Trolleyecek oda bizi.Amacını çözemedim.
Olabilir, ama sanmıyorum.Buggy de almış olabilir. Trolleyecek oda bizi.