Kimse Doflamingo'ya güçsüz demiyor ki :S Adam kibri arşı aşıyor. Bak mesela orada amirale arkasını döndü adam amirali umursamıyor be dediğin yer öyle mi gerçekten. Adam arkasını dönmüyor, amiral arkasında beliriyor. Arkasını dönüp gittiğini diyorsan :S ee başka neresini dönecekti. Geri geri mi yürüyecekti
Şu dondurma tuzağına da hiç giresim yok be. Ne olmasını bekliyordun? Arc boss'unu mu tekletecekti orda... En fazla donup kalırdı fakat o da ne meğer klonu donmuş. Kaşla göz arasında da Buffalo ve Baby5'ı kurtarıp Dressrosa yoluna düserdi. Mangaka istese Buffalo bile kurtulur o tuzaktan hatta Baby5 ve Chopper bile. Sonuçta meyvesi bu olaya elverişli olan herkesin kurtulma ihtimali var ama abartmalıyız. Vaka sama kurtuldu off amiral saldırısından!!1
Amirale istese dalardı eyvallah ama bu yenebileceğine güvendiğinden değil, gözünü kör eden kibrinden. Komik olan şu, dövüşme niyeti olmayan 2 adamın hareketlerinin Doflamingo'dan çekiniyor yea diye çarpıtılması. Ayrıca Sabo amirali nerde durdurmuş adam sadece oyalıyor. Doflamingo da oyalardı ama o kadar. Devamında olaylar çok çirkin olurdu.
Neyse ne. Ben olayı bu şekilde görüyorum. Senin görüşüne de saygım elbet ama bu şuna benziyor. Herkese atarını yapan kibirli bi adam! Buggy sama! Adam Yonkou'ya atar yapıyor ama hepsi çekindiğinden gıkını çıkaramıyor Buggy samadan. Demek gibi.
edit: İyice Doflamingo hater sanacaklar beni be. Ben seviyorum aslında ve manganın olmazsa olmazı olarak görüyorum.