Selim o zaman sana gore corazon'da adam degil
Onun zaten Mezarı bile yok, layığını buldu.
Yahu aileye ihanet olur mu, sen söyle? Adam koluna Acse diye Dövme yaptırsın ama yaşadığını bilmeden ölsün, olacak iş mi?
O kafeste haki varsa Dof'un hakisi Luffy'den en az 5 kat fazla demektir. 10 demeliydim belki de. Böyle bir şeyin olamayacağını sen de biliyorsun. :S
Yok hacı tüm güç dengelerini onun üstüne kuruyorum ben, boşuna mı direttim onca zaman Dofy diye. Bu gama knife falan derken Dofy= amiral> Fuji oluyor işte.
@Alpamis Klon nasıl iş yapmasın? Sulu çıkmaz sokakta Lufy'yi çizecekti az daha klon Dofy.
Naruto'nun en önemli 3 tekniğinden biriydi, sen değerini anlayamamışsın. Yahu bana göre klonun gücünüde ayarlayabiliyor. %10-30 arası kendine göre güçlü yapıyordur, diye tahmin ediyorum. Max'ı %50 falan olan tek 2 klon yaptığını düşün nasıl ortalığı toz duman eder.
Knight falan oynadıysan bilirsin. 30 lvl 10 adama 70 lvl mage tek atar ama o adamlar hep beraber dalsa bile can azaltamazlar.
@Millennium Wizard çok güzel açıklamış. Lufy birden güç artışı sağladı, kendi seviyesinin üzerinde teknik kullandı. Db izlesen bileceksin işte bunları hep.
Goku'nun enerji toplayıp (isim vermiyorum spoiler olmasın) attığı tekniğe benziyor.