Oda efendi, Shanks'a şekil yaptıracak diye Garp'ı harcadı orada. :SGarp'ın Ace'i kurtarmamasını falan anlarım ama Akainu Coby'yi saçma bir sebepten dolayı öldürecekken araya girse iyiydi. Shanks olmasa harcayacaklardı çocuğu. :/
Oda efendi, Shanks'a şekil yaptıracak diye Garp'ı harcadı orada. :SGarp'ın Ace'i kurtarmamasını falan anlarım ama Akainu Coby'yi saçma bir sebepten dolayı öldürecekken araya girse iyiydi. Shanks olmasa harcayacaklardı çocuğu. :/
Garp kimki Shanks gibi uçarak araya girsin.Garp'ın Ace'i kurtarmamasını falan anlarım ama Akainu Coby'yi saçma bir sebepten dolayı öldürecekken araya girse iyiydi. Shanks olmasa harcayacaklardı çocuğu. :/
Katiliyorumbi konu açıp onu tartışalım mesela Zoro vs Alayı
Zoro anca Pica gibi admlarla oynasın.Dof seviyesindeki adamlarla kapışşsın yiyosa,hani kaptanına denk ya .Katiliyorum
Dofy zoro'ya daldi da zoro mu kacti.Zoro tam dofy'e dalacakken araya fuji girdi.(Bu arada farketmedim sanma en sahsiyetli 2 karakterin fanlarini birbirine kirdirmaya calisiyorsun.Akainu sinsiligi sezdim senden)Zoro anca Pica gibi admlarla oynasın.Dof seviyesindeki adamlarla kapışşsın yiyosa,hani kaptanına denk ya .
Dofa saldırdı zaten. Amirale de saldırdı. Pikaya da benim dengim değilsin dedi. Burada zoro için yiyosa falan demek saçma olur. Ki kendisi jacki indirecek kişidir. Zira luffy gidiyor düğüne. Jack gibi hayvanat lawa 2 tane yumruk çaksa ruhunu alır. Onu anca zoro veya luffy tanklar. Lawin meyve gücü çok.enerji götürmese iyiydi ama adam yarim saatte perte çıkıyor. Tabi bu sadece bir öngörü böyle de olmayabilir. Hayaller hayaller..Zoro anca Pica gibi admlarla oynasın.Dof seviyesindeki adamlarla kapışşsın yiyosa,hani kaptanına denk ya .
Şaka tabi yazdım, fark etmediniz sanırım.Yapamadın olmadı. Roger'ın neyini gördün de Denizcilerle pek kavga etmeyen diyorsun. Kaçırdığımız bir yer mi var?
o çapsız kim yonkou almak kim. Gençliğinde alır mıydı evet, ama yaşlılığında imkansız.Garp Shanks falan alıyor sen hala