Bu kadar soru soracağına bir daha oku kim nerede duruyormuş net görürsün.Marineford savaşında Akainu ve Coby arasına neden hiç bir yüksek rütbeli denizci girmedi veya müdahale etmedi. Garp'ın öğrencilerinden birisi sonuçta, neden sadece Shanks müdahale etti? Bu denizcilerde herkes kendini düşünüyor sanırım.
Senaryo.Marineford savaşında Akainu ve Coby arasına neden hiç bir yüksek rütbeli denizci girmedi veya müdahale etmedi. Garp'ın öğrencilerinden birisi sonuçta, neden sadece Shanks müdahale etti? Bu denizcilerde herkes kendini düşünüyor sanırım.
Soru sormak, konu hakkında bilgi edinmek kötü bir olay mı? Sorularıma cevap vermek istemiyorsanız aldırmadan geçin lütfen. Yardımcı olmak isteyenler gayet doyurucu yanıtlar veriyor zaten.Bu kadar soru soracağına bir daha oku kim nerede duruyormuş net görürsün.
Oku kendin öğren güncel tartışma bölümünde spo yemek nedir.Soru sormak, konu hakkında bilgi edinmek kötü bir olay mı? Sorularıma cevap vermek istemiyorsanız aldırmadan geçin lütfen. Yardımcı olmak isteyenler gayet doyurucu yanıtlar veriyor zaten.
Pek alakası yok ama şu konuya bir göz at.Soru sormak, konu hakkında bilgi edinmek kötü bir olay mı? Sorularıma cevap vermek istemiyorsanız aldırmadan geçin lütfen. Yardımcı olmak isteyenler gayet doyurucu yanıtlar veriyor zaten.
Adam 20 yıllık torununun ölümüne engel olmadı 6 aylık öğrencisine mi yardım edecek ?Marineford savaşında Akainu ve Coby arasına neden hiç bir yüksek rütbeli denizci girmedi veya müdahale etmedi. Garp'ın öğrencilerinden birisi sonuçta, neden sadece Shanks müdahale etti? Bu denizcilerde herkes kendini düşünüyor sanırım.
Cidden mi? Adam Ace suçlu olmasına rağmen kurtulması için yapabileceği-Marine onurunu hiçe saymadan- her şeyi yaptı. Coby'i kurtarmakla aynı şey mi?Adam 20 yıllık torununun ölümüne engel olmadı 6 aylık öğrencisine mi yardım edecek ?
Yıl 2016 bilmiyorsan ve hala ''torunu'' yazılıyor.Ciddi olun ya.Adam 20 yıllık torununun ölümüne engel olmadı 6 aylık öğrencisine mi yardım edecek ?
2016'yı da geç şubat oldu hala daha Garp'ı haklı görenler var.Ne diyeyim zorlu ömür bekliyor bu bacılarımızı,kardeşlerimizi.Yıl 2016 bilmiyorsan ve hala ''torunu'' yazılıyor.Ciddi olun ya.