WB ile Kaido'nun unvanı bağlantılı. Biri en güçlü canlı, hayvanları bile katıp uçan, yürüyen cart curt demiş. WB üstü yapıyor bu onu. Sıkıntı yaşlı WB'den güçlü olması değil. Burada sıkıntı WB'nin en güçlü döneminde almış olması düşüncesi. Saydım işte. O unvan varken Kaido en güçlü canlı olamaz bence. Kaido> Roger çıkıyor. Ikı ünvan varsa acayip yere gidiyor iş.
Roger varken en güçlünün WB olma ihtimali yok ki. Kk varken, yani denizleri fethettiği söylenen adam varken kim niye WB'te en güçlü desin? Onu yense neyse ama yok. Eşit dovusmus sadece.
Mangakaya göre
Shanks hop sen nasıl en güçlü canlı oluyorsun dememis mi? Mom? WB? Senin mantiginla. Ya da dediler de ayar mi yediler sence? Sanmıyorum.
Aynı şekilde kullanilmamasinin sebebi aynı şekilde tanıtmak istemediginden muhtemelen. Yoksa benim gözümde en güçlü canlı demesi daha farklı bir şey canlandirmadi. Dediğim gibi en güçlü insan en güçlü canlıdır benim gözümde. Ha yarın bir gün birinde en güçlü insan unvanı goruruz eyvallah. Ama o unvana aday kişiler Dragon, Shanks, Mom, Teach. Ilk üçünde görmedik. Teach'te de gormeyecez bence. Bunun sebebi de bence bu dördünün tamı tamına eşit olması değil. Öyle bir unvan olmaması. Hele ki mangaka kafa karıştıran bu durumda muhakkak bu unvanı birine verir ki bakın ikj farklı unvan var der. Ama işte tek ihtimal Teach. Bakalım.
Fikir yürütüyorum. Kaido'nun unvanı olmayabilir de. Olay en güçlü ıkinci gözükmesi. Mangaka zeki adam. Tahmin etmiştir kafa karışıklığı olacağını. Ama WB yasiyorken Kaido en güçlü canlı diye çıkartmadı.
Ve o unvanının Kaido> Roger'a gideceğine deginmemissin. Olabilecegini mi düşünüyorsun?
Mangaka bizi trolluyor mu diyorsun? Tanıtırken soylemeyip küçük süpriz mi yapacak
Hadi öyle olsun. Mom en güçlü kadın dese ne olur? En güçlü adamla kiyaslanamaz ki. Hancock'tan güçlü olması kimin gözünde büyütür onu? Shanks içinse pek malzeme yok. En üst seviye hakili adam denebilir ama önemli olan total güçtür ve bu da en güçlü adamla kiyaslanamaz. Ve en üst seviye saf güç, en üst seviye dayanıklılık gibi kategoriler de açılabilir ki mantıksız olur.
En güçlü denince benim aklıma belirgin fark geliyor. 100-99.9 için en güçlü denmez. Çünkü fark edilmez o. O bakımdan en yakın rakibiyle 100-95 gibi bir fark bekliyorum. En yakın rakibi dedim zira nasıl Kaido diğerlerinden farklı Shanks veya diğerlerinden biri de diğer ikisinden farklı olabilir. O bakımdan 100-95-92-90 gibi bir durum olabilir.