Bence çok diyorsun. En fazla 10 yılı var serinin. Yani 10 yıla olayların çoğu gerçekleşir bence.Serinin temiz bir 20 yılı var, gidişat o yönde. One piece evreninde 2 aya falan denk gelir heralde.
Bence çok diyorsun. En fazla 10 yılı var serinin. Yani 10 yıla olayların çoğu gerçekleşir bence.Serinin temiz bir 20 yılı var, gidişat o yönde. One piece evreninde 2 aya falan denk gelir heralde.
Umarım sen haklı çıkarsın ama umudum yok niyeyse bu konuda. 10 yıla çoğu şey gerçekleşebilir belki ama seri bitmez bence.Bence çok diyorsun. En fazla 10 yılı var serinin. Yani 10 yıla olayların çoğu gerçekleşir bence.
Yonkouların hepsi ayrı denge değil, tümü bir denge. Denge tanımında yonkou, denizci ve shichibukai deniyor diye biliyorum. Zaten tek yonkou denizci kurumuna asla rakip olamaz, Beyazsakal örneğinde net gördüğümüzü sanıyordum. Bildiğin soykırıma uğradılar. Ki Shichibukailer az ucundan ilişti o savaşa da. :/İyi de kimin kime ne derecede üstün olduğunu nerden biliyorsun. Yonkouların hepsi ayrı birer denge. Anlşarak bir şey yapma ihtimalleri yok. Deniz kurumunda Amiral sayısı fazla. 4 Amiralleri var. Bir Yonkou'nun Denizci Kurumu ile bu şekilde dengede olabilmesi için sadece Kaptan yeterli olmaz. Ve dediğim gibi isimler de önemli. Ben Akainu karşısında hiçbir sağ kolun bir şey yapabileceğini düşünmüyorum. Ama Kizaru Beckman'a kaybedibilir. Ya da Aokiji görmediğimiz bir sağ kola. Bu dengeyi de bozmuyor. Bu adamlardan birbiriyle denk olanlar bile 10 gün kapışıyor.
hiçbiri amirallerden üstün çıkmayacak, boşa bekliyorsun. :/Benim yener deme şeklim farklı be Luffy de Kaido'nun kafasını kracak ilerde diyorum ben.Halbuki Kaido muhtemelen Busoshoku azmanı Hem Luffy kimin kafasını kırdı ki? Kid de Luffy'yi evire çevire döver dedim halbuki orada Kid Luffy'yi yer demek istiyordum özetle.Ama arkadaşlar üzerime gelince geri adım atmadım Ki hala yer diye düşünüyorum orası ayrı.Diğer sağ kollar da bi amiralden üstündür
Denizciler nasıl değil abicim. Beyazsakal'ı tüm müttefikleriyle beraber maymun ettiler sadece kalelerini yıktırarak.Denizciler yonkoular karşısında zaten bir denge unsuru değil ki Denizciler ya da dünya hükumeti diyelim, yonkouların birlikte çalışmayacaklarına ve işbirliği yapmayacaklarına güvenerek hareket etmiş bu zamana kadar. İki yonkou bir araya geldiğinde (Shanks-Wb) goroseinin nasıl uçukladığına bir bak istersen Her yonkou kendine göre rajon kestiği için denizciler rahat. İstersen şu anki tabloda bir deneyelim 2 yonkou karşısında denizciler ne hale düşer ? 4 tane de demiyorum dikkatini çekerim
Kaido+Shanks duman eder denizcileri dumannnn!
4 Yonkou ile Denizcilerin baş edebileceğini mi söylüyorsun? Yanlış mı anlıyorum? Beyazsakal'ı örnek göstermen biraz yanlış olmadı mı?Yonkouların hepsi ayrı denge değil, tümü bir denge. Denge tanımında yonkou, denizci ve shichibukai deniyor diye biliyorum. Zaten tek yonkou denizci kurumuna asla rakip olamaz, Beyazsakal örneğinde net gördüğümüzü sanıyordum. Bildiğin soykırıma uğradılar. Ki Shichibukailer az ucundan ilişti o savaşa da. :/
hiçbiri amirallerden üstün çıkmayacak, boşa bekliyorsun. :/
Denizciler nasıl değil abicim. Beyazsakal'ı tüm müttefikleriyle beraber maymun ettiler sadece kalelerini yıktırarak.
İkisi dalsa daha bi dengeli olur ve yenerler sanırım. Adamlar manyak olmadığı için onların işbirliğinden çekiniyor zaten. Az ucundan güçlü olsan bile yonkounun tekiyle savaşması dahi sana o kadar zarar verebiliyor, ikisinin birleşmesine niye endişelenmesinler. :/
Görürüz :/hiçbiri amirallerden üstün çıkmayacak, boşa bekliyorsun. :/
Bir altta ikisine yenilirler demişim zaten Alpa.4 Yonkou ile Denizcilerin baş edebileceğini mi söylüyorsun? Yanlış mı anlıyorum? Beyazsak'ı örnek göstermen biraz yanlış olmadı mı?
Adamların bir tümeni zaten idam edilecek diğerini En güçlü adamlarından olan Teach indirdi. Ve Teach'te WB korsanı değildi. Marco ve Jozu'nun saf dışı olması ise babalarının iki de bir yere düşüp kan tükürmesine bağlıydı. Yani normalde öyle direk bir zafer alamazdılar. Ki 2 yıl sonrasında Garp'da emekli oldu. WB zaten handikaplı başladı. Saha avantajı Denizcilerdeydi.
SS al da boşa gitmesin bari. Günü geldiğinde çark edip ben öyle bir şey demedim falan demiyim. :SGörürüz :/
Sen öyle adammısın ?SS al da boşa gitmesin bari. Günü geldiğinde çark edip ben öyle bir şey demedim falan demiyim. :S
Amiral sevici değilimdir ama sağ kolların onları alabilmesi de zor cidden.Denk giderler orası ayrı ama bariz üstünlük kurmaları zor görünüyor.4 Yonkou ile Denizcilerin baş edebileceğini mi söylüyorsun? Yanlış mı anlıyorum? Beyazsakal'ı örnek göstermen biraz yanlış olmadı mı?
Adamların bir tümeni zaten idam edilecek diğerini En güçlü adamlarından olan Teach indirdi. Ve Teach'te WB korsanıydı normalde. Marco ve Jozu'nun saf dışı olması ise babalarının iki de bir yere düşüp kan tükürmesine bağlıydı. Yani normalde öyle direk bir zafer alamazdılar. Ki 2 yıl sonrasında Garp'da emekli oldu. WB zaten handikaplı başladı. Saha avantajı Denizcilerdeydi.
@Millennium WizardBir altta ikisine yenilirler demişim zaten Alpa.
Bir de şöyle bak. Beklenmedik yerden Jinbei, Luffy, Crocodile, İvankov ve bir dolu mahkum desteğe geldi. Sengoku ve Garp savaşmadı bile. Shichibukailer keyfi takılıyordu. Buna rağmen soykırıma uğradılar.
Kişisel dövüşler bazında bakma, genel savaş olarak değerlendir. Denizciler ezici bir üstünlük sağladılar. WB'nin kendisi de olmasa o kadar süre dayanamazlardı.
SS al da boşa gitmesin bari. Günü geldiğinde çark edip ben öyle bir şey demedim falan demiyim. :S