Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aklına gelmiyor diye kesin yoktur bence de. Meyve zaten çöp... Magnetizma falan pfff. 2 sene haki eğitimi almış adamı nasıl yenecek ki zaten :SSS:s:s. O anca Yeni Dünya'da fink atsın :T Çöp meyve uyandırsa ne olur ki? Kesin fiziksel gücü de düşüktür. Zaten tüm gücünü gördük, millet toplara mermilere kafa atarken bu anca meyve gücüyle geri sektiriyor. Meyvesiyle kol falan yapıyor öyle saldırıyor ezik...
Kid bu kadar basit bi karakter çıkmayacak seri sonuna doğru en güçlülerden biri olacak. Yonkou bile olabilir. Ayrıca Kid karakteri gerçekte yaşamış bir korsandan esinlenerek yapılmış Onun da adı Kiddi ama uzun bi ismi biraz farklı. Bu karakteri diğer rookilerden farklı bi yere koymak lazım. Kidin Luffyi baya bi uğraştıracağını düşünüyorum.

Kid bu kadar basit bi karakter çıkmayacak seri sonuna doğru en güçlülerden biri olacak. Yonkou bile olabilir. Ayrıca Kid karakteri gerçekte yaşamış bir korsandan esinlenerek yapılmış Onun da adı Kiddi ama uzun bi ismi biraz farklı. Bu karakteri diğer rookilerden farklı bi yere koymak lazım. Kidin Luffyi baya bi uğraştıracağını düşünüyorum.
Milletin aklına meyvesiyle ilgili saldırı bile gelmiyor... Sen hala Yonkou diyorsun. Hep kibirden :D asdaashgd

Kidd ve Coby sizi şaşırtacak. Ben Kidd'i Luffy dengi bekliyorum.

Novaların hemen hepsi sağlam. Ama 2-3 isim diğerlerinden de sağlam. Luffy'yi Sezar'ın, Belami'nin uğraştırdığı yerde novalar haydi haydi uğraştırır. Hele ki Kidd gibi, novalar içindeki yeri tamamen ayrı tutulmuş biri Luffy'yi pek tabi ki ölümüne zorlayabilir. Hatta duruma göre yenebilir bile. Güçleri birbirine yakın olan adamlar söz konusu ise iki taraf da kazanabilir.

Kidd ve Coby sizi şaşırtacak. Ben Kidd'i Luffy dengi bekliyorum.

Novaların hemen hepsi sağlam. Ama 2-3 isim diğerlerinden de sağlam. Luffy'yi Sezar'ın, Belami'nin uğraştırdığı yerde novalar haydi haydi uğraştırır. Hele ki Kidd gibi, novalar içindeki yeri tamamen ayrı tutulmuş biri Luffy'yi pek tabi ki ölümüne zorlayabilir. Hatta duruma göre yenebilir bile. Güçleri birbirine yakın olan adamlar söz konusu ise iki taraf da kazanabilir.
Dengi olduğunu nerden çıkardın? Sabondy arcda Law-Luffy-Kid yan yana çizildi diye denk diyorsan yanılıyosun. Dress Roba arcda gördük ki Luffy Law'dan daha güçlü. Luffy'i sevmem ama hakkını da yedirmem. Korkusuzluğu cesaretiyle buraya kadar gelmiş bi adam. Yaptıklarını daha çnce yapan olmamış. Ününün çok daha fazlasını hakediyo. Kid gitsin masum sivilleri öldürsün. O Luffy'e rakip olamaz.

Dengi olduğunu nerden çıkardın? Sabondy arcda Law-Luffy-Kid yan yana çizildi diye denk diyorsan yanılıyosun. Dress Roba arcda gördük ki Luffy Law'dan daha güçlü. Luffy'i sevmem ama hakkını da yedirmem. Korkusuzluğu cesaretiyle buraya kadar gelmiş bi adam. Yaptıklarını daha çnce yapan olmamış. Ününün çok daha fazlasını hakediyo. Kid gitsin masum sivilleri öldürsün. O Luffy'e rakip olamaz.
Dediğim gibi bu benim beklentim. Ama siz de ''Kidd gitsin masum sivilleri öldürsün'' olaylarını bırakın yav. Baydı bu muhabbet.

Sabaody'de yan yana çizilmelerine rağmen Law'ın Luffy'nin dengi olmadığı anlaşıldı. Ancak Kidd'in Law'dan o kadar büyük farkları var ki... En önemlilerine değinmek gerekirse:

• Bölüm oldu 815. Kidd, bu seride tayfası özenle çizilen sadece 5-6 karakterden biri. Diğerleri Mingo ve yonkoular. Sadece burdan bile anlaşılıyor aslında ne kadar önemli bir yeri olduğu.
  • Law, yılların verdiği intikam arzusuyla yanıp tutuşan ve amacı Mingo'yu öldürmek olan biri. Gerçi Mingo'nun kıpırdayacak durumu olmadığı anda bile yanına gidip onu öldürmeye yeltenmedi. Nasıl bir intikam anlayışıysa. Sadece laftaymış demek ki. Neyse...
  • Serideki en büyük ödüllerden birine sahip. Luffy'den her zaman daha önde oldu bu konuda. Mangakanın bu adama, serinin ana karakteri ve korsanlar kralı olacak kişiden daha fazla ödül vermesi tabi ki sivil katliamlarıyla alakalı. Aksi düşünülemez bile. Hayır, mantıklı değil bir kere değil mi ? :D
  • Law, kendisi bir D. olmasına rağmen Luffy'nin çıkaracağı fırtınayı bekleyen ve yıllardır arzu ettiği intikam olayını da Luffy'nin ellerine bırakan biri. Bu zamana kadar karşımıza çıkan D. ler olağanüstü irade sahipleri insanlardı. Öleceklerini bilseler bile amaçlarından vazgeçmezler, kendi işlerine başkalarını karıştırmazlardı. Law'da bir D. olmasına rağmen ben ondan D. havası alamadım takındığı bazı tavırlar yüzünden. Nitekim Luffy'ye müttefik olacak biri olarak sahnedeki yerini aldı. Kidd ise muhtemelen Luffy'nin en azılı rakibi olacak. Bu yönüyle, Law gibi Luffy'nin üstünlüğünü kabul etmeyecek biri (en azından bir süre de olsa) olduğunu farz edebiliriz. Law'dan daha fazla kendine güvenen ve kendi ayakları üzerinde duran bir karakter bence Kidd.
  • Law'ın amacı Mingo'yu öldürmekti. Kidd'inki ise bir yonkouyu tahtından indirmek. Amaçlar arasındaki kalite farkı da ortada bence.
En başta değindiğim maddeyi tekrar ele almak istiyorum. Kidd'in tayfasının özenle çizilmesi, mangakanın bu adama ve tayfasına yatırım yaptığının en önemli göstergesi zaten. Sağlam bir tayfan yoksa bir amaca yürüyemezsin. Bu, Op için aşikar bir durum. Bir amaca yürümek demek, her zaman ilerlemeyi ve güçlü olmayı icab ettirir. Kidd ve tayfası da bu yönüyle ilerleyeceklerdir. Bu sebeplerden ötürü Kidd Law'dan üstün bir karakterdir. Bu da Luffy'ye denk olması için kafidir zaten ;)

@Densetsu no Samurai
Ödül konusu değişti artık. Luffy'nin daha fazla. 2 yılda anca o ödülü kasan adamı 2 günde geçti gitti.
Luffy bariz üstün güç olarak Law'dan fakat ödülleri eşit.
Kid daha işlenmedi ama onun da Luffy'yi kabul edeceği bariz. Hedefinin KK olup olmadığını bilmiyoruz. Başka bir hedefi vardır onun da.
Her karakter hayalini gerçekleştirecek. Kid'in de hayali başka bir şey olmalı. Kötülerin hayali gerçekleşmiyor diyebilirsin. Fakat;

Teach ve Akainu'den farklı bir karakter Kid. Yani tamam sivil öldürüyor ama Barto da öldürüyordu. Kid&Luff&Law vs Big Mom olsa Luffy farkını hissettirecek. İkisi de üstünlüğünü kabul edecek. Bunu biliyoruz. Luffy Kid'i bile yanına çekecek. Çünkü saf kötü bir karakter gibi gelmiyor. Croco'ya benzetiyorum karakter olarak.

Zoro ile Killer denk desek linç edersin bizi burada. :D Şimdi Kid ile Luffy denk diyorsun.
Eyvallah Luffy'yi zorlar. Ona lafım yok ama şu Luffy'ye denk olacak supernova yok artık. Luffy aşmış gitmiş. Ne hakide ne meyvede ne iradede nasıl denk olacak Kid Luffy'ye?
Law şok yaşayıp durdu Luffy'nin gücünü gördüğünde. Bilmiyor ki tam %100'ü bile değildi o gücü.

Luffy Ray-san'dan eğitim almışken, 2 yılını zaten gelişmek için harcamışken hala Kid=Luffy veya Kid>Luffy denmesi hiç hoşuma gitmiyor açıkçası. :/

@Densetsu no Samurai
Ödül konusu değişti artık. Luffy'nin daha fazla. 2 yılda anca o ödülü kasan adamı 2 günde geçti gitti.
Luffy bariz üstün güç olarak Law'dan fakat ödülleri eşit.
Kid daha işlenmedi ama onun da Luffy'yi kabul edeceği bariz. Hedefinin KK olup olmadığını bilmiyoruz. Başka bir hedefi vardır onun da.
Her karakter hayalini gerçekleştirecek. Kid'in de hayali başka bir şey olmalı. Kötülerin hayali gerçekleşmiyor diyebilirsin. Fakat;

Teach ve Akainu'den farklı bir karakter Kid. Yani tamam sivil öldürüyor ama Barto da öldürüyordu. Kid&Luff&Law vs Big Mom olsa Luffy farkını hissettirecek. İkisi de üstünlüğünü kabul edecek. Bunu biliyoruz. Luffy Kid'i bile yanına çekecek. Çünkü saf kötü bir karakter gibi gelmiyor. Croco'ya benzetiyorum karakter olarak.

Zoro ile Killer denk desek linç edersin bizi burada. :D Şimdi Kid ile Luffy denk diyorsun.
Eyvallah Luffy'yi zorlar. Ona lafım yok ama şu Luffy'ye denk olacak supernova yok artık. Luffy aşmış gitmiş. Ne hakide ne meyvede ne iradede nasıl denk olacak Kid Luffy'ye?
Law şok yaşayıp durdu Luffy'nin gücünü gördüğünde. Bilmiyor ki tam %100'ü bile değildi o gücü.

Luffy Ray-san'dan eğitim almışken, 2 yılını zaten gelişmek için harcamışken hala Kid=Luffy veya Kid>Luffy denmesi hiç hoşuma gitmiyor açıkçası. :/
Luffy'nin ödül almış hali Kidd'den ancak 30m fazla. Kidd bir ödül daha alsa yine geçecek Luffy'yi. Neyse anlatmak istediğim ödül fazla o yüzden A>B değil zaten. Muhabbet oraya kaymasın, sıkıntı yaşanmasın. Bu zamana kadar Luffy'den fazla ödülü olan Kidd'in sadece sivil katliamlarıyla bu ödülü almasının mantıksızlığına değinmek istemiştim.

Zoro kaptanına denk bir kılıç ustası. Tabi ki Killer Zoro'nun dengi olamaz :)

İlerde Luffy Kidd'e üstünlüğünü kabul ettirecektir, evet. Ama ilerde :) İlerde olacak şeyler için şimdiden pay biçmek doğru olmaz.

Luffy Rayleigh'den eğitim aldı, artık ona hiçbir nova rakip olamaz düşüncesini de sağlıklı bulmuyorum. Luffy'nin gideceği çok yol var daha. Korsanlar Kralı'nın gücünü 100 üzerinden değerlendirirsek Luffy şu an 25-30 arasıdır bana göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık