@Alpamis ben düştüğü zor durumlardan bahsettim
O kan nakli olayı bir gerçeği gösteriyor en nihayetinde ya kan almalı yada ölecek durumu kötü yani.Evire çevire dövme mevzusunu atlamış değilim ve farkındaysan evire çevire dövmekten ziyade adama az saygı göasterin dedim ki sözüm tam olarak sana değildi
@Monkey D luffy Alpamısın yazdıklarına belli ölçüde katılıyor olsamda bence sen Kid'in hakkını yiyorsun tek işi sivil öldürmek olan adam Caribou gibi olur. Kid'in neler yapıp yapmadığını bilmiyoruz bildiğimiz tek şey Drake ile beraber yeni dünyada en fazla sesi çıkaran süpernova olduğu vesaire vesaire...
Diğer novaların ölmemesini Luffy'nin ölmemesiyle bir tutamazsın sonuçta diğer novalar belli ölçüde dengeli rakiplerle hedeflerle ilerlerken Luffy'de öyle bi denge yok Kid'in Luffy'e benzer tarafıda bence 2 yıl ardından en fazla zararla çıkmasından anlaşılıyor adam vücudunun yarısını bırakmış nerdeyse yani Diğer novalar ölmedi Luffy'de ölmezdi demek açıkca Luffy'nin kişiliğini ve kendini atacağı saçma sapan durumları görmezden gelmek olur örnek verirsek Luffy öyle tuhaf bi karekter ki 2 yıl eğitim almasına rağmen kendini 2 yonkou'nun arasında bulmuş ve olağanüstü yardımlar alarak bu yonkoulardan kurtulacaktır yada ölecek(?) sonuçta 2 yonkou'yu atlatacak kişisel bi gücü yada tayafası yok.