Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Alpamis ben düştüğü zor durumlardan bahsettim :) O kan nakli olayı bir gerçeği gösteriyor en nihayetinde ya kan almalı yada ölecek durumu kötü yani.Evire çevire dövme mevzusunu atlamış değilim ve farkındaysan evire çevire dövmekten ziyade adama az saygı göasterin dedim ki sözüm tam olarak sana değildi
@Monkey D luffy Alpamısın yazdıklarına belli ölçüde katılıyor olsamda bence sen Kid'in hakkını yiyorsun tek işi sivil öldürmek olan adam Caribou gibi olur. Kid'in neler yapıp yapmadığını bilmiyoruz bildiğimiz tek şey Drake ile beraber yeni dünyada en fazla sesi çıkaran süpernova olduğu vesaire vesaire...
Diğer novaların ölmemesini Luffy'nin ölmemesiyle bir tutamazsın sonuçta diğer novalar belli ölçüde dengeli rakiplerle hedeflerle ilerlerken Luffy'de öyle bi denge yok Kid'in Luffy'e benzer tarafıda bence 2 yıl ardından en fazla zararla çıkmasından anlaşılıyor adam vücudunun yarısını bırakmış nerdeyse yani Diğer novalar ölmedi Luffy'de ölmezdi demek açıkca Luffy'nin kişiliğini ve kendini atacağı saçma sapan durumları görmezden gelmek olur örnek verirsek Luffy öyle tuhaf bi karekter ki 2 yıl eğitim almasına rağmen kendini 2 yonkou'nun arasında bulmuş ve olağanüstü yardımlar alarak bu yonkoulardan kurtulacaktır yada ölecek(?) sonuçta 2 yonkou'yu atlatacak kişisel bi gücü yada tayafası yok.

Pica vs Hancock ne olur ?
Daha önce bunu düşündüm ben de. Hancock alır diyesim geliyor ama kesin bi kanaatim yok. Hatta beraber savaşsalar nasıl olur diye de düşündüm. Mesela Hancock'un taşa çeviridği Pica bilincini kaybetmese Logia gibi olur mu falan :S Yada Hancock'un taşa çevirdiği adamları Pica kukla gibi kullansa vs..

Tüm tayfa üyelerinin en son beraber göründüklerinden beri 114 bölüm geçti sanırım. Timeskip öncesi bölümlerde bile bu kadar ayrı kalmadı tüm tayfa birbirinden, 90 bölüm falan ayrı kalmışlardı eğer yanlış bilmiyorsam.

Hancock gerçek vùcudu taşa çeviriyor. 'Pica pert'.

Beyler logilar antileriyle karşılaşınca tam meyve formuna geçemiyorlardı [hakili bir saldır olmasada etkilenebiyorlardı (bkz. Crocodile ya da Enel)] Teach'in meyvesi de karanlık olduğundan ve zifiri karanlık bir OP evrni olmadığından logiaların hakisiz saldırılardan etkilenmeme olayı iptal oluyor olabilir mi ? Bu da MF deki òrtününü sebebini açìkalayabilir belki ?

[FİKİR ALINTIDIR]

Bu Kid'in kolunu alan Jack olmasin. Adamın işi gücü uzuv kesmek tam piskopat. Ayrıca kid onunla karşılaşıp sadece bi kolunu verdiyse helal olsun.

Jack degilse bile en fazla yonkolarin ilk üç adamindan biridir. Daha güçlü biri olacağını sanmam.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Luffy de zaten 3 gündür yiyip içip yatıyordu full kondisyon bir şekilde helikopterle vs alanına indi direkt dövüş başladı(!)

Bu handikap muhabbetlerini hiç sevmiyorum. Seride herhangi bir karede gözümüze sokulan bir durum olmadıkça önemli bir handikap yoktur. Yani bir karede Oda çizip birine dedirtirse: "Bu adam şu şu önceki dövüşlerden ya da şu olaydan dolayı böyle yoksa şöyle olurdu.." o zaman tamam dersin bu işte başka bir iş var handikap var. Yoksa o kadar göz önüne alınmaz. Öyle ince hesaplara girmek komik ve gereksiz bence.
Doğru bi tespit bence de mesela örnek olarak Shanksı verebiliriz Denizcilerden biri bunlar daha dün yeni dünyada Kaidoyla birlikte savaştılar demişti. Gerçi Marinefordda savaşmamışlardı ama. Bu arada ''Luffy de zaten 3 gündür yiyip içip yatıyordu full kondisyon bir şekilde helikopterle vs alanına indi direkt dövüş başladı(!)'' bu kısım iyiydi komik bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık