Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mom tam olarak nasıl peslerinde değil? Adamlar bizimkilerin totosunda dolaniyor. CC'yi almayi kafaya koymuş. Yetmezmiş gibi çay partisi çıktı ve Sanji damat. Bege diyor ki gelmezsen Mom ağzına salincak kurar. Sadece o olsa iyi ailesi de peslerine takılabilir ki adamlar çok ünlü belki amiral seviyesi bir baba var. Yani Sanji düşman kazandirmadi, potansiyel iki düşman dan kurtardı, dikkat edin CC'yi de götürdü.

Götürmese Mom gene musallat olacak. Burada olaya tayfa düğünü bassa diye bakmayın, adam bir işim var gelicem demiş. Sizi bırakıyorum dememiş veya esir dusmemis. Gitmeden evvel nakamalarini da kurtarmis. Olabilecek en iyi şekilde davranan adama ama bize bir thanks bile demedi .s.s diye salak salak tripler atıp, basimizi Mom ile de belaya sokacak bırakın demek nedir la. Tamam karismayin, adam gelecegim demiş dese, eyvallah. Ama bu hiyarin sözleri ortada. Burnu çok kalkmış çakma Dracula ile takıla takıla. Enel gibi bir adam lazım kafasını ezip imana getirsin. Dayakla düzelir bu anca.

Luffy'i 17.sırada görünce ben de alamadım.:S
En sevilenler tartışmaya açık. Çünkü şu seride bile bir sürü çok seveceğin adam çıkar. Ama sevmemek başka bir olay. Bu ishihara dediğim adam bir mahkumu öldürmek için cezaevinde yangın çıkarmış biri. Öyle böyle sıradan şerefsizlere benzemez. Ama listeye bakıyorsun naruto var near var salt gıcıklık yani. Akame ga killdeki başbakan, ima soko ni iru bokudaki hamudo, Don krieg vs gibi adamlar küfür edilsin diye oluşturulmuş. Ama bunlar yok onlar var

Dikkate almaya değmeyecek listeler. Sevilecek bir çok karakterden nefret ediliyor, insanların sevip sevmeme kriterlerini merak ettim.

Anladım.:D Likelamayanlar utansın böyle bir karakteri.:D
Diğer seriler daha popüler diye hep bunlar. Luffy'nin önündekilerin 5-6 tanesi gereksiz karakterler. Ergen karakterleri.
One Piece karakterlerinin daha az oyu var daha az izlendiği için.

Avrupalılar içinde daha popüler olsaydı en azından ilk 10'da çok rahat olurdu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık