Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reddite gördüm adamın teki madem bunların ailesi suikastçi Dünya Hükümeti niye Sanji'yi sadece canlı istiyor ? Hükümete çalışan bir suikast birimi olabilir cp9 gibi Sanji'nin ailesi

O değilde Zoro'nun yenilişine Luffy'nin gösterdiği tepki ve Zoro'Nun Luffy'nin endişelenmemesi için bundan sonra yenilmeyeceğim, bunla bir sorunun var mı Kaiozoku dediği sahne müthişti. Eski Zoro'yu istiyoruz.( İnanıyorum telafi edecek o konuşmayı.)

Zoro böyle bir adam. Yanıltma bizi.:S

Son düzenleme:
O değilde Zoro'nun yenilişine Luffy'nin gösterdiği tepki ve Zoro'Nun Luffy'nin endişelenmemesi için bundan sonra yenilmeyeceğim, bunla bir sorunun var mı Kaiozoku dediği sahne müthişti. Eski Zoro'yu istiyoruz.( İnanıyorum telafi edecek o konuşmayı.)

Zoro böyle bir adam. Yanıltma bizi.:S
Bu usop olayı gibi değil zoro haklı.Big mom tam olarak peşlerinde değil.Kaido belirsiz.2 side peşlerine düşerse her şey rüya olur adam farkında.Kurtaracak ekip de yok onları.Bakma millet duygusal önce bb ye sonra akainu ya düşman oldular ace ve wb için.Kim kötü çocuk oldu ona düşman fangirl ler salla.Zoro dayak yemiş sanji yi görecek dalmayacak yok öyle manga sayısı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık