Bu usop olayı gibi değil zoro haklı.Big mom tam olarak peşlerinde değil.Kaido belirsiz.2 side peşlerine düşerse her şey rüya olur adam farkında.Kurtaracak ekip de yok onları.Bakma millet duygusal önce bb ye sonra akainu ya düşman oldular ace ve wb için.Kim kötü çocuk oldu ona düşman fangirl ler salla.Zoro dayak yemiş sanji yi görecek dalmayacak yok öyle manga sayısı.O değilde Zoro'nun yenilişine Luffy'nin gösterdiği tepki ve Zoro'Nun Luffy'nin endişelenmemesi için bundan sonra yenilmeyeceğim, bunla bir sorunun var mı Kaiozoku dediği sahne müthişti. Eski Zoro'yu istiyoruz.( İnanıyorum telafi edecek o konuşmayı.)
Zoro böyle bir adam. Yanıltma bizi.:S
Dofy için durumlar ne?Art Online çok popüler olduğu için doğal bir durum.
http://www.anime-planet.com/characters/top-lovedDofy için durumlar ne?
Birde Naruto ve Sasuke'yi merak ettim. En sevilmeyen karakter Orijime, Sakura falandır herhalde.
Sakura'yı bilmişim, o hak ettiği yerde ya gerisi önemli değil.
Ash bile 23. sırada. Ulan adam ne yaptı size be bir de listede rainbowdan ishihara yok. Bu listeyi ciddiye almam mümkün değil.Sakura'yı bilmişim, o hak ettiği yerde ya gerisi önemli değil.
Luffy'i 17.sırada görünce ben de alamadım.:SAsh bile 23. sırada. Ulan adam ne yaptı size be bir de listede rainbowdan ishihara yok. Bu listeyi ciddiye almam mümkün değil.
Luffy nereye 17. Sırada 99. En sevilmeyen olmuş. Ilk 20'ye girmesi lazımdı.Luffy'i 17.sırada görünce ben de alamadım.:S