Sen orayı yanlış anlaşmışsın.Yav olsun çevresindekileri falan logia ya dönüştürüyor. Bence meyve zaten başlı başına muamma. .
NereyiSen orayı yanlış anlaşmışsın.
Logiaya dönüşmüyor. Luffynin yorumu o ''sanki artık logia değil'' diyor. Dofun meyve uyanışı = çevresini etkilemek, çevredeki mataryellerin ipe dönüşmesi şeklinde.Nereyi
Ha tamam ıyiymis. .Logiaya dönüşmüyor. Luffynin yorumu o ''sanki artık logia değil'' diyor. Dofun meyve uyanışı = çevresini etkilemek, çevredeki mataryellerin ipe dönüşmesi şeklinde.
Bu forumda oluşan mitleri ayıklamak imkansız Ben aynı kişiye 3 kere sayfasını atarak gösterdim de hala devam ediyordu.Logiaya dönüşmüyor. Luffynin yorumu o ''sanki artık logia değil'' diyor. Dofun meyve uyanışı = çevresini etkilemek, çevredeki mataryellerin ipe dönüşmesi şeklinde.
Olduğu kadar ayıklarız biz :/ At gözlüğüyle bakan olursa uğraşmam tabi banane lanBu forumda oluşan mitleri ayıklamak imkansız Ben aynı kişiye 3 kere sayfasını atarak gösterdim de hala devam ediyordu.
Aynen diğer bölüme bırakmışlar. Mihawk Akainu felan olsun hepsinin tepkisi ayrı ayrı kareler ile gösterilmiş.@Alpamis
Amiral,Filo amirali, KK'nin oğlu, Devrimci komutanı ve WB böyle tepki veriyorsa dediğin gibi katılıyorum.
Başka bir şey var işin içinde.
Başka tepki verenler de olmalı diğer bölümde o herhalde?